Čo Sú Pôžičky Pred Výplatou a Ktoré Sú Najvýhodnejšie?

Čo sú pôžičky pred výplatou?

Samotný názov naznačuje o tomto druhu úverov toho vcelku dosť. Nie každý má to šťastie, že výplata mu pokryje všetky náklady a ešte mu aj zvýši na to, aby si nejaké peniaze z výplaty ušetril. Doba je ťažká a preto mnohí z nás žijú, ako sa hovorí od výplaty k výplate. Keď prídu nečakané výdavky, s ktorými bežne nerátame, potom sa veľmi ľahko môže stať, že s financiami, ktoré máme k dispozícii jednoducho nevyjdeme. A vtedy si potrebujeme požičať. Niektorí z nás si môžu požičať chýbajúce peniaze od súrodencov, od rodičov, alebo od priateľov. Čo však robiť v prípade, keď Vás nikto z Vašich blízkych nemôže peňažne podporiť? Potom prichádza naozaj do úvahy už len pôžička pred výplatou.



Motívy na požiadanie o pôžičku pred výplatou môžu byť rôzne. Možno sa Vám naskytla skvelá možnosť na kúpu akciovej dovolenky, alebo sa vyskytli nečakané výdavky v podobe drahej návštevy u zubára. Na dôvodoch nezáleží. Podstatné je, že potrebujete peniaze a potrebujete ich hneď. Podstata pôžičiek pred výplatou je v tom, že si zamestnaný človek, ktorý má pravidelný príjem požičia menšiu sumu, ktorú potom z najbližšej výplaty vráti. Pôžička pred výplatou je určená na vykrytie nákladov, ktoré sa pohybujú v desiatkách maximálne niekoľkých stovkách eur. Ak potrebujete väčšiu sumu peňazí, potom pôžička pred výplatou nie je vhodný produkt pre vyriešenie Vašej situácie. Ak ale naozaj potrebujete napríklad 100 eur na neočakávané výdavky, pričom túto čiastku plánujete hneď s najbližšej výplaty vrátiť, potom pôžičky pred výplatou sú pre Vás ako stvorené. Je to totiž ideálny spôsob, ako potiahnuť tých zopár zostávajúcich dní do výplaty.



Prečo je pôžička pre výplatou taká populárna a aké sú jej výhody?


  • peniaze získate rýchlo, častokrát poskytovatelia pôžičiek takéto úvery schvaľujú do pár minút od prijatia žiadosti o pôžičku.
  • Jednoduché vybavenie pôžičky bez komplikácií. Uzatváranie zmluvy väčšinou nie je sprevádzané množstvom nezmyselných papierovačiek, nakoľko pri pôžičke pred výplatou ide vždy o malú sumu, poskytovateľ úveru nepotrebuje mať ručiteľa, ani 20 ďalších iných dokladov, ktoré mu budú garantovať, že o svoje peniaze nepríde.
  • Možnosť vziať si pôžičku na nízku sumu. Väčšina ľudí pred výplatou nepotrebuje veľa peňazí a preto sú pôžičky pred výplatou špeciálne navrhnuté tak, aby sa vďaka nim podarilo „prežiť“ obdobie sucha tesne pred výplatou.
  • Rýchle splatenie pôžičky. Či sa už chcete svojho dlhu zbaviť jednorazovo hneď, ako budete mať po výplate, alebo si budete želať rozložiť svoju pôžičku na splátky, obe možnosti máte k dispozícii, záleží len a len na Vás.

pôžičky pred výplatou


Medzi najlepších poskytovateľov pôžičiek pre výplatou patria tieto spoločnosti: creditOne, Ferratum a Pôžičkomat. Tieto tri nebankové spoločnosti ponúkajú rýchle úvery, stabilne fungujú na našom trhu už dlhé roky a sú známe pre transparentné zaobchádzanie so svojimi klientmi.

17 komentárov:

  1. Anonymný07:59

    Kolko penazi si maxialne mozem pozicat cez pozicky pred vyplatou? Vdaka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný18:45

      To zalezi od toho, aku vysoku mas vyplatu a hlavne kde si poziciavas...ale vo vseobecnosti plati, ze pozicky pred vyplatou su dost nizke..takze nejake horibilne sumy necakaj

      Odstrániť
  2. Anonymný07:13

    Dobry den, potreboval by som si surne pozicat pred vyplatou 50 euro. Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný11:29

      Dobry den, mam zaujem o pozicky pred vyplatou online. Dakujem!

      Odstrániť
    2. Pôžička na čokoľvek - od 2 000€ a úrokom už od 8,39% p.a‎18:44

      www.cetelem.sk/Pozicky‎
      Okamžité posúdenie vašej žiadosti!

      Odstrániť
  3. Garantovaná půjčka,celá SR14:12

    PŮJČKA,která je bez nahlížení do ragistru,od přímého investora ze soukromých zdrojů.Potřebujete si půjčit menší nebo větší obnos od 1200eur – 200000eur.Čerpáte peníze tak,jak se u renomované firmy očekává.Máme výhodné podmínky a nízký úrok od 6%.Veškeré potřebné informace se dozvíte a vše vyřídíte z pohodlí domova.Neváhejte a volejte na tel.: +420722341717

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný18:47

      Zdravim, pozicivate aj tesne pred vyplatou? zamestnana som, len mi nejako nevydalo teraz do vyplaty, tak by som potrebovala 200 eur pozicat.

      Odstrániť
  4. Anonymný16:27

    DObry den, touto cestou hladam niekoho, kto by mi pred vyplatou bol ochotny pozicat 100 euro. Pracu mam a som cestny clovek, len mi volajako nevyslo na najom....Len Kosice a okolie..Vdaka!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pôžičky pred výplatou20:47

    Pôžička pred výplatou - dohodnutapozicka.sk‎ www.dohodnutapozicka.sk/pozicka‎
    Pôžička bez registrov a príjmu Peniaze po schválení do 10 minút

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný11:27

      dobrý deň potreboval by som akútne požičať 200 eur na jeden tyzden. Zamestnaný som a vrátim Vám 400. podpíšem aj zmenku, ak to bude nutné.

      Odstrániť
    2. Anonymný18:57

      DOBRY VECER! TIEZ POTREBUJEM POZICAT 200 E. PRACU MAM, VRATIT BY SOM BOL SCHOPNY ZA 2 TYZDNE.

      Odstrániť
  6. Pôžička pred výplatou11:28

    www.relaxpozicka.sk/PozickaPredVyplatou‎

    Chýba Vám hotovosť? Sme tu pre Vás.
    Pôžička pred výplatou až 5000€.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný18:58

    prosim Vas, hladam sukromneho poskytovatela poziciek, ktory by mi bol ochotny za vyhodnych podmienok pozicat pred vyplatou. Najlepsie by bolo okolie Zvolena.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ľahko dostupná pôžička06:17

    www.mbank.sk/ľahko-dostupna-pôžička‎
    S výhodným úrokom 9,9% p.a.
    Vybavte pôžičku jednoducho a rýchlo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Okamžitá pôžička 5000 €‎19:49

    Bez poplatku. Bez ručiteľa.
    Expresná online pôžička 5000 EUR
    navštívte nás na www.europozicka.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pôžička pred výplatou - dohodnutapozicka.sk‎10:41

    www.dohodnutapozicka.sk/pozicka‎
    Pôžička bez registrov a príjmu Peniaze po schválení do 10 minút

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pôžička pred výplatou - Akčné-Pôžičky.sk10:42

    www.akcne-pozicky.sk/Pozicka-Pred-Vyplatou/
    Rýchla Pôžička pred výplatou bez dokladovania príjmu bez registra online, ktorá môže byť Vaša už za niekoľko minút na Akčné-Pôžičky.sk.

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)