Zákaznícka Strieborná Karta METRO

Zákaznícka strieborná karta METRO je súčasťou programu Strieborný METRO partner. Strieborná karta METRO funguje na podobnom princípe ako zlatá METRO karta, avšak na jej získanie Vám stačí keď Vaše mesačné nákupy presahujú obrat od 644 eur. Nad 1328 eur mesačne máte nárok na zlatú kartu METRO. Dôležité je, aby Vaše mesačné nákupy v METRO sa pohybovali v rozmedzí od 644 – 1328 eur. Ak budete nakupovať menej, o striebornú kartu METRO prídete a tým pádom aj o výhody, ktoré vlastníctvo striebornej karty METRO poskytuje. Keď spomíname výhody, čo všetko Vám zákaznícka strieborná karta prinesie?



Zákaznícka strieborná karta METRO výhody:

Špeciálna ponuka platná iba v partnerských otváracích hodinách
• Skoršie zaslanie ponukových letákov METRO
• Špeciálny vstup pre partnerov
• Špeciálne pokladne pre partnerov
• Pult služieb partnerom – informácie a občerstvenie
• Aktuálne ponuky prostredníctvom SMS nebo emailu
• Program partnerstva pre budúcnosť



Zákaznícka strieborná karta METRO a partnerské otváracie hodiny pre držiteľov striebornej karty METRO:
Po – Pá: 6.00- 9.00
So: 6.00 – 8.00
Ne: 7.00 – 8.00


Zákaznícka strieborná karta METRO
Zdroj: metro.sk

Počas týchto hodín majú prístup do veľkoobchodných centier METRO iba zákazníci so statusom partner. Partner je držiteľ buď zlatej, alebo striebornej karty. Okrem špeciálnych otváracích hodín, počas ktorých si môžete užiť nerušené nákupy v takmer prázdnom obchode sú pre partnerov zabezpečené nadštandardné služby ako je pomoc pri manipulácii s tovarom, zvýšený počet pokladní a špeciálne ponuky.

2 komentáre:

  1. Anonymný13:19

    Strieborna karta Metro je uplne skvely benefit. Rozhodne sa oplati ju ziskat. Ma ju manzel a vdaka nej si uzivame v Metre ovela vacsi komfort pri nakupoch.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný22:09

    Som casty zakaznik mestra, ale o striebornej karte som doteraz nevedel...pri najblizsej navsteve si ju pojdem vybavit! Vdaka za tip.

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)