Zákaznícka zlatá karta METRO

Zákaznícka zlatá karta METRO je súčasťou programu Zlatý METRO partner. Kto má na ňu nárok? Zlatá karta METRO je odmenou pre verných zákazníkov spoločnosti METRO, ktorí často, opakovane a vo veľkých objemoch nakupujú tovar v sieti týchto prevádzok. Zlatú kartu METRO získate automaticky keď Vaše mesačné nákupy prekračujú opakovane výšku 1 328 € bez DPH. Akonáhle dosiahnete pri Vašich nákupoch obrat v spomínanej výške, budú Vás kontaktovať obchodní zástupcovia spoločnosti METRO. Samozrejme, je len na Vás, či ponuku zlatej METRO karty prijmete. Keď sa stanete majiteľom zlatej karty, jej vlastníctvo prináša do Vašeho bežného života výhody, ktoré sú prejavom starostlivosti spoločnosti o kľúčových zákazníkov. Aké sú to výhody? Napríklad, samostatný vchod, špeciálne otváracie hodiny určené len pre držiteľov strieborných a zlatých kariet METRO, poradenstvo, asistencia pri nákupe, atď.

Zákaznícka zlatá karta METRO
Zdroj: metro.sk
Zákaznícka zlatá karta METRO a partnerské otváracie hodiny pre držiteľov zlatej karty METRO:
Po – Pá: 6.00- 9.00
So: 6.00 – 8.00
Ne: 7.00 – 8.00

Počas týchto hodín majú prístup do veľkoobchodných centier METRO iba zákazníci so statusom partner. Partner je držiteľ buď zlatej, alebo striebornej karty. Okrem špeciálnych otváracích hodín, počas ktorých si môžete užiť nerušené nákupy v takmer prázdnom obchode sú pre partnerov zabezpečené nadštandardné služby ako je pomoc pri manipulácii s tovarom, zvýšený počet pokladní a špeciálne ponuky.


Zákaznícka zlatá karta METRO výhody:
Špeciálna ponuka platná iba v partnerských otváracích hodinách
• Skoršie zaslanie ponukových letákov METRO
• Špeciálny vstup pre partnerov
• Špeciálne pokladne pre partnerov
• Pult služieb partnerom – informácie a občerstvenie
• Aktuálne ponuky prostredníctvom SMS nebo emailu
• Program partnerstva pre budúcnosť

2 komentáre:

  1. Anonymný14:44

    Zlata karta METRO je v podstate to iste, co strieborna karta METRO...o velkych vyhodach nemozno hovorit, skor len o komforte...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný15:56

    Ked nie som podnikatel, ani zivnostnik, mozem ziskat zlatu METRO kartu?

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)