Nebankové pôžičky pre ženy na materskej dovolenke - keď ste na MD a nikto Vám nechce požičať

Všetky mamičky na materskej dovolenke sa musia vysporiadať so značným znížením mesačného príjmu, na ktorý boli zvyknuté, ešte kým boli zamestnané. Výdavky sa odchodom na materskú dovolenku neznižujú, naopak, zvyšujú sa. Je potom logické, že množstvo žien na MD sa zaujíma, aké sú možnosti získania nebankovej pôžičky pre ženy na materskej dovolenke. Nebankové pôžičky pre ženy na MD, čiže na materskej dovolenke sú viac menej novinkou v pôžičkovej sfére. Banky takéto úvery z princípu neposkytujú, keďže ženy, ktoré sú odkázané len na materskú sú pre nich nezaujímavou klientelou, pre jej nízku bonitu.

To však ani zďaleka neznamená, že keď banky neposkytujú ženám na materskej dovolenke pôžičky, že čerstvé mamičky nepotrebujú peniaze. Práve naopak. A tak sa rozhodol túto „dieru na trhu“zaplátať práve nebankový sektor. Samozrejme, dôležité je naučiť sa na materskej dovolenke hospodáriť tak, aby sme si pôžičku vôbec nemuseli brať, aj keď to sa ľahšie povie, ako vykoná. Ak je však úplne nevyhnutné, aby ste si vzali nebankovú pôžičku pre ženy na MD, potom hľadajte tú najvýhodnejšiu pre Vás. Ste slobodná mamička? Máte nezamestnaného partnera? Máte zápis v registri dlžníkov? Neexistuje univerzálny návod, ako si nájsť najvýhodnejšiu pôžičku, ale nemusíte si vziať hneď prvý úver, ktorý Vám ponúknu.

Nebankové subjekty už v dnešnej dobe ponúkajú množstvo typov pôžičiek pre ženy na MD, takže nepochybujem, že iste nájdete pre seba ten vhodný, pričom záleží na Vašej aktuálnej finančnej situácii. Niektoré nebankové spoločnosti nepožadujú dokladovanie príjmu, niektoré vyžadujú potvrdenie o poberaní prídavkov na deti, či na materskej. Iné nebankové spoločnosti zase potrebujú potvrdenie o výške príjmu manžela, alebo partnera, poprípade budú vyžadovať ručiteľa, to sa však stáva len zriedka, pretože výška takéhoto úveru nie je ani zďaleka nejako závratná a môžete rátať len s pár stovkami eur. Väčšina ľudí, ktorí nutne potrebujú požičať peniaze si nečítajú podmienky, ktoré sú potrebné pre poskytnutie pôžičky, a tak podpíšu čokoľvek, len aby peniaze dostali a mamičky na materskej dovolenke nie sú výnimkou, preto si dávajte pozor, aby ste nenaleteli nejakému podvodníkovi. Z tohto dôvodu sa odporúča osloviť so žiadosťami o úver len renomované spoločnosti, ktoré už pôsobia na slovenskom trhu minimálne niekoľko rokov a viete si referencie na dané spoločnosti overiť u bývalých klientov.


Jednou z ďalších výhod pri nebankových pôžičkách pre ženy na MD sa vo väčšine prípadov nenahliada do registra dlžníkov, ale treba rátať s tým, že keď je žiadateľka evidentne v problematickej finančnej situácii, môže chcieť nebankový poskytovateľ pôžičky potvrdenie o tom, že nemá žiadne dlhy, ktoré by jej neskôr mohli brániť v splácaní úveru načas.

Ako si budete môcť takúto pôžičku vybaviť? Na výber máte veľa spôsobov a tak už skutočne záleží len na Vás, ktorému z nich dáte prednosť. Môžete si úver pre ženy na materskej dovolenke vybaviť cez internet, čiže online, cez telefón, zaslaním SMS, alebo si zájdete na pobočku osobne. Avšak musíte rátať s tým, že čím bude pre Vás ľahšie a pohodlnejšie vybavenie Vášho úveru, tým viac ho preplatíte na poplatkoch a úrokoch.

10 komentárov:

  1. Anonymný13:38

    DObry den, som mamicka na materskej dovolenke, mam maleho, rocneho syna. Chceli by sme si s manzelom zariadit obyvacku, ale nemame peniaze na vyse. Preto potrebujeme uver. Ktore nebankove pozicky pre zeny na md su najvyhodnejsie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný07:24

      Tiez som na tom podobne. Potrebovala by som si pozicat 500 eur. Mohli by ste mi s tym pomoct?

      Odstrániť
  2. Anonymný08:01

    Ake spolocnosti poskytuju najvyhodnejsie nebankove pozicky pre zeny na materskej dovolenke?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný07:56

    Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a cenovo dostupnými úrokovými sadzbami vo výške 2%. Kontaktujte nás pre spracovanie úveru a prevod do 48 hodín; napíšte nám teraz: ludmilaloancompany7@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný07:25

      Ten urok 2 percenta je na fix?

      Odstrániť
  4. Jana07:23

    Dbry den, som mamicka na materskej dovolenke. Ktore nebankove spolocnosti poskytuju najvyhodnejsie pozicky pre zeny na MD? Moj manzel ma pravidelny prijem...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. FAST CASH POŽIČKA14:35

    Fast Cash-rýchla pôžička‎
    www.fastcash.sk/‎
    Pôžička až do výšky 1.200 EUR
    Peniaze od 3 min. na Vašom účte

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. maria17:48

      Som mamicka na materskej dovolenke - na MD som 1 rok a 2 mesiace. Pozicali by ste mi prosim 2000 eur?

      Odstrániť
  6. Pôžička na materskej-hneď - Až do 5000€ na čokoľvek‎08:29

    www.relaxpozicka.sk/PozickaNaMaterskej‎
    Pôžička na materskej dovolenke tu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pôžička na MD » materskej - MaxiPozicka.sk‎17:47

    Získajte až 5.000€ na čokoľvek. Pôžička na MD - materskej dovolenke
    www.maxipozicka.sk/PozickaNaMD

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)