Ryanair (rainer) Letenky - Najlacnejšie Letenky Nízkonákladových Spoločností

Patríte k tým ľuďom, čo ani chvíľu neobsedia na mieste a s obľubou cestujú? Potom iste často využívate leteckého prepravcu Ryanair. Ryanair (rainer) letenky patria k najlacnejším na trhu. Ryanair je nízko-nákladová letecká spoločnosť pôvodom z Írska, ktorá ponúka pomerne lacné letenky do takmer všetkých európskych krajín. Táto spoločnosť sa pohybuje v leteckej doprave už od roku 1985 a vlastní viac ako 200 lietadiel, zabezpečuje 500 liniek, má 46 základní v Európe a ročne prepraví zhruba 60 miliónov ľudí.

Ryanair sa teší veľkej popularite najmä na Slovensku, lebo vďaka tejto spoločnosti sa Slováci "rozlietali", nakoľko low costové letenky sú skutočne dostupné pre širokú verejnosť. Spoločnosť Ryanair (rainer) ponúka lacné letenky a tak prichádza svojim zákazníkom neustále v ústrety, veď časté zľavy (niekedy až 30%) hovoria za všetko. Iste menšie výdavky za servis majú svoje nevýhody, takže občerstvenie na palube lietadla je spoplatnené, alebo často krát táto spoločnosť lieta na menšie letiská, ktoré sú vzdialenejšie od centra mesta.

Ale v zásade platí, že Ryanair (rainer) letenky sú veľmi výhodné a hlavne lacné v rámci celej Európy.

Ryanair (rainer) letenky
Na našich stránkach máte možnosť sledovať akcie na najlacnejšie Rainer letenky, lietajúcej do celej Európy priamo z Bratislavy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)