Dostupné Pôžičky pre Nezamestnaných - Kto Vám Požičia, Keď Ste bez Práce?

Dostupné pôžičky pre nezamestnaných sú určené pre všetkých, ktorí nie sú schopní z akéhokoľvek dôvodu predložiť pri žiadaní o úver doklad o výške pravidelného príjmu. Tento sortiment pôžičiek je z prevažnej časti poskytovaný nebankovými spoločnosťami, ktoré majú možnosť pôžičky poskytnúť aj bez nutnosti dokladovania výšky príjmov. Vzhľadom k relatívne vysokým rizikám sa dostupné pôžičky pre nezamestnaných poskytujú v menších finančných čiastkach. Hlavným dôvodom je predovšetkým riziko nesplatenia pôžičky, proti ktorému sa spoločnosti poisťujú práve poskytovaním nižších súm.

Pôžičky pre nezamestnaných sú ideálnou možnosťou financovania krátkodobých nedostatkov likvidity. Situácia, kedy stratíme zamestnanie a potrebujeme pokryť svoje finančné nedostatky, sa môže prihodiť väčšine z nás. A v súčasnej dobe, kedy to na trhu práce nevyzerá práve najružovejšie je to pravdepodobnejšie ako kedykoľvek predtým. V takejto situácii je dobré mať možnosť zafinancovať svoje potreby a preklenúť tým tak krátkodobú finančnú krízu. Pôžičky pre nezamestaných môžu tiež byť impulzom pre naštartovanie novej životnej etapy alebo tiež rizikom, ktoré Vás dostane do dlhovej pasce, z ktorej sa nemusíte zase až tak ľahko dostať.

Na nebankovom trhu existuje široké množstvo poskytovateľov pôžičiek. Ide spravidla o pôžičky bez registra, medzi ktorými sa spomínané pôžičky pre nezamestnaných tiež nachádzajú. Široká ponuka pôžičiek sebou prináša aj určité riziká. Jedná sa prevažne o neserióznych poskytovateľov pôžičiek (väčšinou súkromné osoby), ktorých cieľom je okradnutie žiadateľa. Z tohto dôvodu je dobré dbať pri výbere poskytovateľa na zvýšenej opatrnosti a dôkladne si ho overiť ešte pred zriadením pôžičky. Odporúčame sa obracať na takých poskytovateľov pôžičiek, ktorí už majú na našom domácom, aj zahraničnom trhu už dlhoročné pôsobenie a obslúžili už stovky, ak nie tisícky klientov.

Samotná zmluva o pôžičke je ďalším bodom, kde sa môžu nachádzať právnické kľučky a úmyselné nedostatky. Vždy si túto zmluvu niekoľkokrát prečítajte, v lepšom prípade ju dajte prečítať právnikovi, pokiaľ túto možnosť máte. Ako sme spomínali vyššie pôžičky pre nezamestnaných je dobré čerpať z overených zdrojov, ako sú spoločnosti s dlhodobou históriou na slovenskom nebankovom trhu. Budete tak mať istotu transparentného a ústretového rokovania a hlavne sa Vám nestane, že si od Vás vypýta daný poskytovateľ prvú splátku a už sa Vám viac neozve.

7 komentárov:

  1. Anonymný16:21

    Pôžičky pre nezamestnaných online sa podľa môjho názoru dajú vybaviť len v nebankovkách. Alebo ste mali niekto šťastie a podarilo sa Vám takú pôžičku vybaviť aj v banke?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cetelemguy15:11

    rychle pozicky pre nezamestnanych do 24 hodin sa daju vybavit, ako niekto nado mnou tu uz spominal, len v nebankovych spolocnostiach. Ja mam najlepsie skusenosti s Cetelem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný16:17

    Mna by tiez zaujimalo, komu sa uspesne podarilo vybavit pozicky pre nezamestnanych...najradsej by som si peniaze pozical z banky, ale ked to inak nepojde, tak samozrejme aj nebankovy sektor sa bude dat...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný08:04

    Home Credit pôžička

    Získajte 400 až 5000 € a použite ich na čokoľvek. Požiadajte HNEĎ a my vám zavoláme s konkrétnou ponukou.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. PLENKALL07:30

    Pre získanie pôžičky, ponúkame riešenie. Podanie žiadosti, ako aj celé vybavenie je jednoduché a nie je potrebné nikam chodiť, všetko vybavíte cez web stránku PLENKALL.Nie sme najrýchlejší, ale množstvo spokojných klientov, potvrdzuje náš seriózny prístup. Bankový register neoverujeme. Žiadne skryté poplatky. Dokumenty doručíme poštou kamkoľvek, peniaze pošleme na bankový účet.
    Ak máte otázky, môžete zatelefonovať, pomôžeme - poradíme. Informácie a podanie žiadosti na oficiálnej web stránke nebankovej spoločnosti PLENKALL - oficiálny poskytovateľ pôžičiek.

    Telefón:
    0917291669
    E-mail:
    pozicky@plenkall.com
    Web:
    http://www.plenkall.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný07:51

    Pozicaju Vam aj v banke, ked ste nezamestnany?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dostupné pôžičky pre všetkých07:52

    Úver na počkanie, bez potvrdenia
    o príjme a navyše bez ručiteľa!
    www.sberbank.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)