Tatra banka hlasová biometria - nepredstavujte sa, Tatra banka Vás po hlase spozná lepšie, ako vlastná matka

Hlasová biometria je horúca novinka, ktorú v týchto dňoch predstavila Tatra banka. Ako prvá banka prináša do bežného života inovácie, ktoré menia Váš svet (presne, ako avizujú v reklame). Hlasová biometria je ovládanie hlasom, ktorý už dnes môžete použiť na manipuláciu so svojimi financiami bez ďalšieho dodatočného overovania Vašej totožnosti. Keď si predstavíte ovládanie čohokoľvek hlasom, iste Vám to príde ako scénka zo sci-fi filmu, v ktorom sa to len tak hemží technológiou budúcnosti. Avšak aj keď to znie skvele, je ovládanie svojho bankového účtu hlasom bezpečné? Predsa len, môže Vás hocikto napodobniť a na základe toho potom bude mať prístup k Vašim celoživotným úsporám. Odpoveď znie, áno tento spôsob identifikácie je 100% bezpečný. Vec sa má tak, že bezpečnosť je v Tatra banke na prvom mieste a tak táto revolučná technológia nijako neohrozí Vaše ťažko ušetrené peniaze. Prečo? Jednoducho preto, že nás hlas je unikátny a nedá sa napodobniť. Každý máme špecifickú intonáciu, pričom hlasová biometria zohľadňuje tempo, vzor a zvuk hlasu. Tieto informácie pretransformuje do číselného vyjadrenia a tak Váš hlas poslúži ako unikátny identifikátor, rovnako ako napríklad odtlačok prsta, alebo sken rohovky. Porovnaním nahratej vzorky spolu s Vašim reálnym hlasom sa získa bezpečný spôsob, ako overiť Vašu identitu.

Ak teda patríte k tým ľuďom, ktorí z duše neznášajú kartičky, rôzne heslá, hlasová biometria od Tatra banky je presne to, čo potrebujete. Už žiadne ďalšie GRID kódy, rozličné zašifrované prístupy do online bankingu, alebo čítačky. Svoje unikátne heslo máte so sebou vždy a všade 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Jediné, čoho sa môžete obávať je strata hlasu po rockovom koncerte obľúbenej skupiny, alebo po konzumácii veľkého množstva zmrzliny :)


Čo všetko pomocou hlasovej biometrie vybavíte?
  • Môžete si vybaviť bezúčelový úver Classik
  • Sporenie
  • Kreditné karty
  • Terminované vklady
  • Doplnkové dôchodkové sporenie

Toto všetko môžete ovládať svojím hlaso s rovnakou úrovňou bezpečnosti, ako ste boli zvyknutí pri heslách, alebo čítačkách. Tak čo? Nechali by ste sa na hlasovú biometriu nahovoriť? Ani sa Vám nečudujeme. Jej zariadenie je rovnako jednoduché, ako jej obsluha. Stačí, ak zavoláte na DIALOG Live 02 / 5919 1000, alebo 02 / 6866 1000, pričom si počas neformálneho telefónneho rozhovoru v Tatra banke nahrajú Váš hlas, ktorý špeciálny program zakóduje do číselného vyjadrenia a uloží do databázy. To bude Vaša hlasová vzorka. Potom pri každom ďalšom telefonáte na DIALOG Live Vašu hlasovú vzorku porovnajú s reálnym hlasom a tak Vás neomylne identifikujú.

10 komentárov:

  1. Anonymný15:13

    Waau to je super! Strasne sa mi to paci, je to take moderne, futuristicke :) Ale bojim sa zneuzitia...takze neviem este ci si to dam...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaneta16:18

    tatra banka hlasová biometria je uplne super :) najskor som tomu vobec neverila a bola som skepticka, ale teraz si bez tejto sluzby neviem predstavit svoj zivot.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný16:22

    tiez som s hlasovou biometriou od tatra banky spokojna. Mam pocit, ze moje peniaze su dobre zabezpecene...moj hlas je predsa najlepsie heslo, ovela lepsie, ako tie, co si vymyslam bezne na internete...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný13:43

    Hlasovu biometriu v Tatrabanke vyuzivam uz "nejaky ten piatok" a som s nou velmi spokojna...sice som si musela na nu dlhsie zvykat, ale tak je to so vsetkym novym v zivote :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný08:08

    Home Credit pôžička

    Získajte 400 až 5000 € a použite ich na čokoľvek. Požiadajte HNEĎ a my vám zavoláme s konkrétnou ponukou.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. PLENKALL07:28

    Pre získanie pôžičky, ponúkame riešenie. Podanie žiadosti, ako aj celé vybavenie je jednoduché a nie je potrebné nikam chodiť, všetko vybavíte cez web stránku PLENKALL.Nie sme najrýchlejší, ale množstvo spokojných klientov, potvrdzuje náš seriózny prístup. Bankový register neoverujeme. Žiadne skryté poplatky. Dokumenty doručíme poštou kamkoľvek, peniaze pošleme na bankový účet.
    Ak máte otázky, môžete zatelefonovať, pomôžeme - poradíme. Informácie a podanie žiadosti na oficiálnej web stránke nebankovej spoločnosti PLENKALL - oficiálny poskytovateľ pôžičiek.

    Telefón:
    0917291669
    E-mail:
    pozicky@plenkall.com
    Web:
    http://www.plenkall.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tatra banka08:06

    Tatra banka ponúka - Inovácie, ktoré menia váš svet‎
    www.inovacietb.sk/tatra-personal‎ 02/591 910 00
    Balík služieb Tatra Personal.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný07:41

    Dobry den, prosim da sa hlasova biometria od tatra banky aktivovat aj pri beznom ucte?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Anonymný12:23

    Chcel by som si aktivovat hlasovu biometriu, ale bojim sa, ze by mi mohol niekto moj ucet naburat. Je to bezpecne?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anonymný08:10

    Už nie som klientom TB, zaujímala by ma informácia, či zrušením účtu sa moja hlasová vzorka automaticky vymazáva, alebo ju TB uchováva, príp. či ju môže sprístupniť tretím osobám

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)