Potrebujem požičať peniaze Zn. Ihneď!

Potrebujem požičať peniaze.“ Túto žiadosť zúfalo opakuje obrovské množstvo ľudí, ktorí sa nachádzajú v mimoriadne ťažkej finančnej situácii. Či sa však dá odpovedať na takúto žiadosť kladne, alebo nie záleží od viacerých faktorov. Do úvahy každý poskytovateľ úveru najskôr berie bonitu, alebo solventnosť potencionálneho klienta. Potom samozrejme sa zvažuje, či má pravidelný príjem, z ktorého je schopný pôžičku splácať, poprípade nehnuteľný majetok, ktorým by bol ochotný ručiť. Ďalej sa preveruje jeho finančná minulosť, či má ďalšie úvery, či tieto úvery pravidelne spláca, alebo naopak mešká so splátkami. Poskytovatelia pôžičky si zisťujú, či je žiadateľ o úver uvedený v registri dlžníkov a v neposlednom rade záleží aj na sume, ktorú si chce potencionálny klient požičať. Čím je suma nižšia, tým máte väčšiu šancu za získanie pôžičky. Ale ako suma rastie, musíte rátať so stále prísnejšími podmienkami.

Iste pre nikoho nebude prekvapením, že zadlženosť slovenských domácností z roka na rok rastie. A nie je to kvôli rozmarom konzumnej doby. Mnohí ľudia si požičiavajú peniaze už aj na predmety bežnej spotreby, pretože stále rastie krivka nezamestnanosti a ľuďom tak neostávajú peniaze na potraviny, alebo zaplatenie elektriny. Nakoľko nemajú zamestnanie, majú problémy so splácaním a tak si berú ďalšie úvery, aby mohli splatiť tie predošlé. Ak je toto Váš prípad, potom iste viete, ako ťažko sa z takého úverového kolotoču vystupuje. Preto si požičiavajte peniaze len na nevyhnutné prípady a snažte sa si nájsť prácu. Akúkoľvek, ktorá Vám pomôže splatiť Vaše dlhy. Keď úroky z omeškania narastajú prichádzate o ďalšie a ďalšie peniaze, ktorých práve nemáte nazvyš.


Čo však v prípade, že peniaze súrne potrebujete a bojíte sa, že Vám nikto pôžičku nechváli? Maximalizujte svoje šance na úspešné schválenie pôžičky

Na to, aby sa Vaše šance na schválenie zvýšili musíte priamo úmerne zvýšiť Vašu bonitu. Jednoducho povedané, zvýšte svoju schopnosť plniť splátkové záväzky. Mnoho ľudí si totiž bonitu pletie s výškou príjmov. Niekto môže zarábať aj 2000 eur mesačne v čistom a pritom jeho náklady predstavujú 2300 eur. Takýto klient rozhodne nie je bonitný. Bonitný kandidát na pôžičku je taký, ktorý má po odčítaní všetkých mesačných výdajov z jeho čistého príjmu na účte ešte určitú rezervu.

15 komentárov:

  1. Anonymný01:30

    Vianoce sa blížia a vy sa bojíte , aby s ňou zaobchádzať , pretože už nemôže zvládnuť svoje finančné zaťaženie ? Máte veľa splátok , ste šiel do banky a oni zase vás Pretože toho či onoho dôvodu . Ste šli do inej úverovej spoločnosti , ale robí veľa Vzhľadom k tomu , vziať svoje peniaze , bez toho aby ste úver budete potrebovať od nich . hľadať žiadne ďalšie , pretože my sme tu preto , aby všetky svoje finančné problémy minulosťou . My úverových fondov sa na jednotlivcov , ktoré potrebujú finančnú pomoc , ktoré majú zlú kreditnou alebo potrebujú peniaze na platenie účtov , aby investovali na podnikanie vo výške 2 % . Chcem , aby tento prostriedok používať Vás informovať , že sme sa poskytnúť spoľahlivé a príjemcu pomoci a budú ochotní ponúknuť úver . Tak nás kontaktujte ešte dnes prostredníctvom e - mailu : firstalliancesloanfirm@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Barbora13:48

      Dobry den, potrebujem pozicat 5000 eur ako zalohu na byt....pracu uz mam istu, ale chyba mi hotovost nejaka.

      Odstrániť
    2. Anonymný17:23

      Potrebujem pozicat 2000 euro ihned!

      Odstrániť
  2. Anonymný13:44

    Dobry den, potrebujem peniaze, som na md. Ak by ste o niecom vedeli, prosim pomozte mi. Potrebujem peniaze este dnes, som zufala.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jana13:45

    Potrebujem peniaze súrne. Čo mám robiť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný13:49

      Aj ja surne potrebujem pozicat cca 500 euro...Mohli by ste mi pomoct prosim?

      Odstrániť
  4. Anonymný14:03

    Potrebujem peniaze okamžite - viete mi poradiť kde by som ich zohnala najrýchlejšie? Najlepšie by bolo na ruku. Som ochotná si vziať úver aj od súkromného veriteľa. Prosííím pomoc!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný09:18

    Dobrý deň. Potrebujem peniaze na auto. Stoji 15000 eur a ja mam nasporenych len 7000 eur. Mohli by ste mi pozicat zvysnu ciastku? Cca 8000 eur?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný19:09

    Potrebujete úver alebo boli odmietnutí vašej banky alebo akýkoľvek úver spoločnosti kvôli zlé úvery? Máte nezaplatené účty, alebo dať si v dlhoch?
    E-mail: firstalliancesloanfirm@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lukas13:50

      Zdravim, poskytujete pozicku aj studentom? Studujem na vysokej skole, ale potrebujem peniaze na zaplatenie dalsieho semestra...tak 2000 eur asi to vychadza.

      Odstrániť
    2. Lukas13:52

      Zdravim, poskytujete pozicku aj studentom? Studujem na vysokej skole, ale potrebujem peniaze na zaplatenie dalsieho semestra...tak 2000 eur asi to vychadza.

      Odstrániť
    3. Anonymný17:25

      Mate niekto skusenost osobnu s inzerentom uvedenym vyssie? Potrebujem 300 eur pozicat na ruku, ale nechcem zase naletiet nejakym uzernikom.

      Odstrániť
  7. Anonymný13:47

    Dobry den, potrebujem pozicat 100 eur.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný17:24

    Najde sa tu niekto, kto nie je podvodnik a nechce len okradnut ludi v tazkej stiuacii? Potrebujem pozicat 10000 eur. Podvodnikom neodpisujem!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Anonymný12:10

    Potrebujem súrne požičať 500 e vrátim 700 do 30 dní

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)