Pôžička bez Dokladovania Príjmu IHNEĎ

Nemáte pravidelný príjem a potrebujete súrne požičať peniaze? Potom by riešením v tejto problematickej finančnej situácii mohla pre Vás byť pôžička bez dokladovania príjmu ihneď. Preukázateľnosť príjmu je jeden z hlavných bodov na zozname podmienok pre väčšinu bankových aj nebankových spoločností, ktoré sa zaoberajú pôžičkami a úvermi. Jedná sa o najľahšie rozpoznateľný znak spoľahlivosti a schopnosti splácať - pre banky je ten, kto chodí pravidelne do práce a zarába dostatočné množstvo peňazí tým najlepším klientom.

Pôžičky ale potrebujú aj ľudia, ktorí tak ľahko svoj príjem doložiť nemôžu. Dokonca môžeme ísť ešte ďalej a vyhlásiť, že pôžičky potrebujú najmä ľudia, ktorí majú s preukázaním svojho príjmu nejaké ťažkosti. Nemusí ísť nevyhnutne len o nesolventných klientov. Ide o veľa kategórií klientov, ktorí sú väčšinou diskvalifikovaní z možnosti požičať si peniaze:

1) ženy na materskej dovolenke, ktoré síce príjem majú, ale ten väčšina bánk aj niektoré nebankové spoločnosti neakceptujú

2) dôchodcovia, ktorí sú na tom rovnako ako ženy na MD, len s tým rozdielom, že v ich prípade väčšinou nemôžeme dúfať v to, že by niekedy v budúcnosti ešte štandardný príjem získali

3) začínajúci podnikatelia, ktorí ešte nepodali daňové priznanie - potrebujú peniaze na štart podnikania, alebo rozšírenia činnosti, aby sa dostali do čiernych čísel, ale bez pravidelného a preukázateľného príjmu sa k nim banky stavia chrbtom

4) ľudia s inými príjmami, pasívnymi, alebo s takými príjmami, ktoré nechcú legálne priznať

Pôžičky bez dokladovania príjmu ihneď sú tu práve pre takéto skupiny klientov. Ako sa ale spoločnosť poskytujúca túto pôžičku chráni pred nesplácaním záväzkov svojich klientov? Ako vyberá svojich klientov? Je samozrejmé, že na svojich klientov nekladú tak vysoké nároky, ako banky. Na druhú stranu, toto vyššie riziko je vyvážené napríklad tým, že vďaka vyšším úrokom sa im každý dobrý klient oplatí viac, než bankám - zároveň majú tieto špecializované spoločnosti často veľmi nízke náklady, takže môžu požičiavať peniaze aj s rizikom, že im občas niekto dlh nebude schopný vrátiť. Aj vďaka tomu tak máme na výber z ďalších zaujímavých služieb, ako sú pôžičky bez dokladovania príjmu ihneď.

14 komentárov:

  1. Anonymný15:11

    Chcel by som sa spytat, ci sa da vybavit pozicka bez dokladovania prijmu online? nechce sa mi behat po uradoch a takto je to jednoduhsie...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný16:22

    Je mozne, ze by mi pozicky bez dokladovania prijmu poskytla aj banka? Alebo je to vyhradne nebankovy produkt? Vdaka za odpoved.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný21:51

      S tym sa rozluc. Banky pozicky bez dokladovania prijmu neposkytuju. banky ti pozicaju len vtedy, ked maju prehlad o tvojom prijme tak, ze si nechas na ucet vedeny u nich posielat kazdy mesiac vyplatu.

      Odstrániť
  3. Anonymný16:32

    Pozicka bez dokladovania prijmu patri k najdrahsim...ak mozete, tak sa jej skuste vyhnut, lebo ju velmi preplatite.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný21:52

      A vedeli by ste mi teda poradit, aku inu pozicku si mam zobrat, ked nie som zamestnana a teda nemam ako zdokladovat prijem? A vsade ten prijem vyzaduju?

      Odstrániť
  4. Anonymný08:10

    Home Credit pôžička

    Získajte 400 až 5000 € a použite ich na čokoľvek. Požiadajte HNEĎ a my vám zavoláme s konkrétnou ponukou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný22:02

      Dobry vecer, prosim Vas, poskytujete v Home Credit aj pozicky bez dokladovania prijmu?

      Odstrániť
  5. PLENKALL07:28

    Pre získanie pôžičky, ponúkame riešenie. Podanie žiadosti, ako aj celé vybavenie je jednoduché a nie je potrebné nikam chodiť, všetko vybavíte cez web stránku PLENKALL.Nie sme najrýchlejší, ale množstvo spokojných klientov, potvrdzuje náš seriózny prístup. Bankový register neoverujeme. Žiadne skryté poplatky. Dokumenty doručíme poštou kamkoľvek, peniaze pošleme na bankový účet.
    Ak máte otázky, môžete zatelefonovať, pomôžeme - poradíme. Informácie a podanie žiadosti na oficiálnej web stránke nebankovej spoločnosti PLENKALL - oficiálny poskytovateľ pôžičiek.

    Telefón:
    0917291669
    E-mail:
    pozicky@plenkall.com
    Web:
    http://www.plenkall.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný07:53

    Potrebujem pozicku bez dokladovania prijmu. CHcem si pozicat 300 ecok!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pôžička 300 eur - pôžičky rýchlo online bez ručiteľa22:04

      Rýchla pôžička 300 eur online z domova. Ak potrebujete požičať, využite našich pôžičiek pre celé Slovensko. Pôžičky sú bez ručiteľa po internete.
      www.facepozicka.sk/pozicka-300-eur

      Odstrániť
  7. Anonymný17:46

    ktora pozicka bez dokladovania prijmu je najvyhodnejsia?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pôžička bez dokladovania príjmu ihneď21:47

    Nechcete dokladovať veriteľom svoj príjem? S nízkym úrokom - hneď na čokoľvek. Pôžička bez príjmu až 5.000€ ihneď.
    Pôžička bez príjmu » hneď - PozickaHned.sk‎

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pôžička bez dokladovania príjmu07:50

    www.relaxpozicka.sk/Pozicka-Bez-Prijmu‎

    Požičajte si až 5000 € na čokoľvek.
    Pôžička bez dokladovania príjmu tu.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Najlepšia pôžička bez dokladovania príjmu21:19

    Bez nahliadnutia do registrov.
    Pôžičky bez potvrdenia o príjme. Požiadajte tu www.pozicka4u.com

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)