Pôžička bez Registra Dlžníkov

Ocitli ste sa nejakým spôsobom na čiernej listine, ktorá je známa všetkým dlžníkom? V tom prípade budete mať záujem o pôžičku bez registra dlžníkov. Register dlžníkov je niečo, kam sa určite dostať nechcete. Niektorí dlžníci sa do registra dostanú vlastnou nepozornosťou, lenivosťou, alebo nedbalosťou a niektorí ľudia sa do registra dostanú naozaj nevinne, keď ich pritlačí ťažká životná situácia a ani nevedia ako, a už sa omeškajú so splátkou. Do registra dlžníkov sa môžete dostať naozaj ľahko. Zmenila sa Vám výška splátky a Vy ste zabudli zmeniť trvalý príkaz? Alebo ste len platbu na splátku odoslali trochu neskôr? Bum! Hneď sa ocitnete v registri dlžníkov. A naozaj nezáleží na tom, či dĺžite obrazne povedané zopár centov, alebo tisícky eur.

Chcete si požičať od banky napriek tomu, že máte Vaše meno svieti v registri? V tom prípade sa môžete s peniazmi rozlúčiť. Banky Vám v žiadnom prípade nepožičajú, ak máte záznam v registri dlžníkov. Dokonca aj viaceré nebankové spoločnosti si veľmi dobre rozmyslia, či sa pustia do rizika, aké pre nich predstavujete v tomto prípade.
Pôžička bez Registra Dlžníkov
Zdroj: rocketswag.com

Väčšina pôžičiek bez registra dlžníkov sľubuje, že poskytne pôžičku komukoľvek bez nazerania do vyššie spomínaného nelichotivého zoznamu, avšak za akú cenu? Musíte si rozmyslieť aké sú Vaše priority. Potrebujete si požičať peniaze na nový tablet, ktorý jednoducho len chcete a v skutočnosti ho nepotrebujete? Alebo zháňate peniaze na opravu auta, bez ktorého nemôžete vykonávať svoju prácu?

Ak si budete požičiavať peniaze za nevýhodných podmienok, nepotrvá dlho a Vy sa dostanete do kolotoča vysokých splátok s vysokými úrokmi, ktorý sa bude krútiť rýchlejšie a rýchlejšie a z takého kolotoča sa vystupuje už len veľmi ťažko. Potom sa začnete obzerať po pôžičkách na vyplatenie dlhov a vtedy je už spravidla neskoro.

Ak sa v takejto situácii nachádzate práve teraz, pokúste sa nájsť seriózneho poskytovateľa pôžičiek, ktorý má vo svojom portfóliu produktov aj refinancovanie pôžičiek. Spojiť si všetky úvery do jedného výhodnejšieho Vám ušetrí veľa času, nervov a v neposlednom rade aj peňazí.

Ak sa obávate, že Vás všade odmietnu, pokúste sa obísť výpĺňanie online formulárov. Radšej si dohovorte osobné stretnutie u obchodného zástupcu danej spoločnosti. Ak ste spoľahlivý človek, záväzky si plníte načas a máte stabilnú prácu s dobrým platom, potom Vás rozhodne nedefinuje jediné zaváhanie, ktoré je ale zapísané v registri dlžníkov. A pri osobnom stretnutí na to poskytovateľ pôžičky určite bude brať ohľad.

2 komentáre:

  1. Anonymný09:35

    Dobry den, surne by som si potreboval si vybavit pozicku bez registra dlznikov. Mam dva uvery, vsetky splacam riadne nacas, ale nedopatrenim som sa pred rokom dostal do registra dlznikov. Potrebujem pozicat 1000 eur.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný09:52

    ktore spolocnosti poziciavaju peniaze bez nahliadania do registra dlznikov a bez poplatkov vopred? Vdaka!

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)