Cetelem pôžička na čokoľvek (bezúčelová pôžička)

Cetelem pôžička na čokoľvek patrí k tzv.bezúčelovým pôžičkám. V bankách sa úvery vybavujú podstatne komplikovanejšie ako v nebankovom sektore a bezúčelové úvery nie sú výnimkou. Preto čoraz viac ľudí siaha po Cetelem pôžičke na čokoľvek.



Cetelem pôžička na čokoľvek sa pýši viacerými výhodami, ktoré si v tomto článku predstavíme v niekoľkých bodoch.



  • Expresné vybavenie pôžičky – ponáhľate sa a nemáte čas ani náladu si pretrpieť zdĺhavé vybavovanie a ešte dlhšie schvaľovanie pôžičky? Potom Vás iste poteší, že úver na čokoľvek sa dá vybaviť naozaj rýchlo a extrémne jednoducho. V podstate všetko, čo musíte urobiť je vyplniť online formulár, pričom táto činnosť Vám zaberie len pár minút a hneď po odoslaní sa dozviete predbežné vyrozumenie o tom, či Vám bola pôžička schválená, alebo nie. Toto sa dozviete vďaka jedinečnému automatickému online systému, ktorý posudzuje odoslané žiadosti. Samozrejme, toto vyhodnotenie berte len ako predbežnú informáciu. Vašu žiadosť posúdi zamestnanec spoločnosti Cetelem a ak Vám schváli pôžičku, potom Vám pošle zmluvy poštou, takže nemusíte nikam chodiť na podpisovanie papierov.
  • Cetelem pôžička na čokoľvek je bez poplatkov - ak ste si niekedy vybavovali pôžičku v nebankovom sektore, potom iste viete, že je bežné platiť poplatky za vybavenie pôžičky, ale aj za predčasné splatenie, či za vedenie úveru. Pri tejto Cetelem pôžičke Vám to nehrozí. Nemusíte sa obávať poplatkov za predčasné splatenie pôžičky, poplatku za správu úveru, poplatku za spracovanie, či poskytnutie pôžičky.
  • Cetelem pôžička na čokoľvek má transparentný úrok – nič sa pred Vami nebude skrývať. Výšku Vášho úroku sa dozviete ešte skôr, ako požiadate o pôžičku. Vypočítať si ku môžete jednoducho a to tak, že zadáte všetky dáta do Cetelem online kalkulačky, ktorú nájdete na oficiálnej stránke spoločnosti Cetelem. Stačí, keď zadáte sumu pôžičky, koľko si prajete túto sumu splácať a vypočíta sa Vám mesačná splátka a aj úrok, ktorý pripadá na Vami zvolenú sumu. Ak však mát konkrétnu predstavu o mesačnej splátke, môžete ísť na výpočet aj opačne. Do kalkulačky zadáte mesačnú splátku, finančnú čiastku ktorú si chcete požičať a kalkulačka Vám vyráta, ako dlho budete Vašu pôžičku splácať. Ďalším plusom je, že úver na čokoľvek od Cetelem má fixný úrok, čiže sa nemení počas celej doby, čo budete svoj úver splácať. Jeho minimálna výška začína už od 8,39% ročne a maximálna je 16,89%.

  • Cetelem pôžička sa vybavuje bez prekážok – pri vybavovaní tohto úveru Vám nikto nebude robiť zbytočne napriek, práve naopak, Cetelem sa Vám bude snažiť vyjsť čo najviac v ústrety. Nemusíte zháňať ručiteľa, nemusíte ručiť svojím majetkom, ani sa nevyžaduje žiadna iná forma ručenia. Toto však platí iba do určitej sumy. Ak si budete požičiavať vyššie čiastky peňazí, spoločnosť Cetelem si od Vás má právo vyžiadať ručiteľa. Tento úver je dokonca bez viazanosti, čiže ho môžete splatiť aj predčasne kedykoľvek a to bez poplatkov.
  • Požičať si môžete od 2000 – 25000 eur. Vyrátajte si výšku Vašich mesačných splátok pri jednotlivých čiastkach na online kalkulačke na stránke Cetelem
  • Cetelem pôžičku na čokoľvek môžete splácať od 6 – 120 mesiacov, vďaka čomu môžu byť Vaše mesačné splátky skutočne nízke.
    https://www.cetelem.sk/pozicka-cetelem/pozicky-cetelem/pozicka-na-cokolvek/?a_aid=527ec0fa0e6e3

7 komentárov:

  1. Anonymný18:44

    Potrebujem 2000 euro na novu telku. Mozem si na to zobrat cetelem pozicku na cokolvek?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný22:38

    Je tato cetelem pozicka na cokolvek naozaj bezucelova a vyuzitelna na cokolvek? ak hej, kolko mi maximalne pozicaju?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ZUNO07:53

    Konsolidačná pôžička ZUNO

    Spojte svoje staré pôžičky do jedinej s lepšou splátkou až do 20 000 €, stačí vyplniť online formulár a my vám zavoláme s konkrétnou ponukou pre vás na mieru.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. PLENKALL07:18

    Pre získanie pôžičky, ponúkame riešenie. Podanie žiadosti, ako aj celé vybavenie je jednoduché a nie je potrebné nikam chodiť, všetko vybavíte cez web stránku PLENKALL.Nie sme najrýchlejší, ale množstvo spokojných klientov, potvrdzuje náš seriózny prístup. Bankový register neoverujeme. Žiadne skryté poplatky. Dokumenty doručíme poštou kamkoľvek, peniaze pošleme na bankový účet.
    Ak máte otázky, môžete zatelefonovať, pomôžeme - poradíme. Informácie a podanie žiadosti na oficiálnej web stránke nebankovej spoločnosti PLENKALL - oficiálny poskytovateľ pôžičiek.

    Telefón:
    0917291669
    E-mail:
    pozicky@plenkall.com
    Web:
    http://www.plenkall.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pôžička » Nezamestnaným - PozickaHned.sk‎08:23

    pozickahned.sk/PozickaNezamestnanym‎
    S nízkym úrokom - overené klientmi. Pôžička pre nezamestnaných až 5000€

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sara16:34

    Prosim Vas, schvalia mi cetelem pozicku na cokolvek aj ked som v registri? Teraz uz so splacanim problem nemam, to len v minulosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rýchla pôžička14:25

    Rýchla pôžička‎ lacno - klikajte na www.schvalovanapozicka.sk/pozicka‎
    Nikam nemusíte chodiť, všetko vybavíte cez internet!

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)