Pôžička na Zmenku bez Poplatku VOPRED


Pôžičky na zmenku sa tešia veľkej obľube, nezáleží na tom, či ide o pôžičky na zmenku ihneď, alebo online. Existuje ale ešte jeden druh a to je úver bez poplatku vopred. Pýtate sa, čo je pôžička na zmenku bez poplatku vopred? Je to v podstate obyčajná pôžička na zmenku s jedným podstatným rozdielom. Pri nebankových pôžičkách je zvykom, že sa platí poplatok za vybavenie pôžičky, ktorý musí žiadateľ zaplatiť často už pri dojednávaní pôžičky. Ak si predstavíme, že žiadateľ o pôžičku je na tom finančne veľmi zle, uhradiť tento poplatok mu môže robiť značné problémy. Pri úvere na zmenku bez poplatku vopred sa takáto situácia rieši nasledovne. Poplatok klient neplatí na začiatku, ale v poslednej splátke – prípadne je rozložený do viacerých posledných splátok. Vďaka tomuto ústretovému kroku sa nemusia niektorí klienti obávať zamietnutia úveru.

Aj keď platiť poplatky pri väčšine úverov nie je zvykom v dnešnej dobe, toto „pravidlo“ sa netýka tých menej výhodných pôžičiek. Prečo menej výhodných, keď pôžičku na zmenku máte vybavenú takmer okamžite, bez dokladovania príjmu, účelu a dokonca aj bez nahliadania do registra dlžníkov? Práve preto. Čím menej vybavovačiek máte okolo pôžičky a čím menej otázok Vám kladie poskytovateľ úveru, tým je pôžička menej výhodná. Pretože nebankové spoločnosti požičiavajú svoje peniaze aj klientom, pri ktorých hrozí reálne riziko, že im peniaze nevrátia, chránia sa vysokými úrokmi a takýmito poplatkami, na ktoré napríklad banky vôbec nie sú odkázané.


Iste, chápeme, že platiť akékoľvek poplatky vopred je nevýhodné a hlavne v každom z nás sa ukrýva podozrievavá otázka, či môžeme spoločnosti, ktorá si pýta poplatok vopred dôverovať. Táto otázka je úplne regulérna a na mieste, lebo mnohých ľudí v už aj tak zúfalej finančnej situácii tak okradli, keď si daná neseriózna spoločnosti vypýtala poplatok vopred a klienti svoje požičané peniaze nikdy nedostali. Práve pre to sa pôžička na zmenku bez poplatku vopred stáva každým mesiacom viac a viac vyhľadávanou.



Jej plusom je, že zmenka sa vyhotovuje rýchlo a ľahko a zároveň je to cenný papier. Stačí si dať pozor, aby zmenka obsahovala všetky zákonom stanovené náležitosti, aby sa aj žiadateľ, aj poskytovateľ pôžičky mohli v prípade nejakých problémov obrátiť na súd. To, že súd je reálnou hrozbou by ste si mali uvedomiť ešte pred podpisom zmenky. Na zmenke je totiž okrem iného uvedený aj dátum, do kedy má byť pôžička splatená a ak tento termín nedodržíte, poskytovateľ pôžičky jednoducho predloží zmenku na súd a peniaze od Vás si bude vymáhať súdnou cestou. Iste by ste sa do takejto nepríjemnej situácie nechceli dostať. Preto pouvažujte, či nemáte inú možnosť, ako získať peniaze, ktoré teraz tak súrne potrebujete.

37 komentárov:

  1. Lucia09:07

    Existuje vobec nejaka nebankova spolocnost, ktora by si nepytala poplatky vopred pri pozicke na zmenku? Piste sem svoje skusenosti a tipy! Dakujem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný14:32

      To by zaujimalo aj mna, ci nejaka spolocnosti poskytuje pozicky na zmenku bez poplatku vopred.

      Odstrániť
  2. Anonymný16:22

    Tiez by ma zaujimalo, ci sa da vybavit pozicka na zmenku bez poplatku vopred.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný14:23

    Doby den, potreboval by som poziciat 300 eur na zmenku bez poplatku vopred

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Janka10:54

      Ja by som potrebovala 1000 euro. Prosim Vas, aka je najlepsia pozicka na zmenku?

      Odstrániť
  4. Anna09:14

    Zdravim Vas, chcela by som si vybavit pozicku na zmenku bez poplatku vopred - aká je vasa ponuka?.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný18:46

    pozicky na zmenku bez poplatkov vopred sa strasne tazko zhanaju. Viete o niekom, kto by ich poskytoval? Chcem si vziat pozicku na zmenku, ale kazdy sukromny veritel si odo mna pyta poplatok vopred!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný09:49

    Chcel by som si pozicat 1000 euro prostrednictvom pozicky na zmenku bez poplatku vopred, ale velmi sa obavam, ze narazim na nejakeho podvodnika, ktory len bude chciet vyuzit moje nestastie...Mate niekto skusenosti s nejakymi dobrymi a serzioznymi veritelmi? Vdaka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný22:39

      Tiez mam zaujem o pozicku na zmenku bez poplatku vopred a aj bez registra, lebo mam zapis v registri dlznikov.

      Odstrániť
  7. Anonymný09:39

    Ktora pozicka na zmenku bez poplatkov vopred je najvyhodnejsia??

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný18:50

    Dobry den, kde sa da vybavit pozicka na zmenku v Kosiciach?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lenka10:33

    Zdravim Vas. Kde si mozem vybavit tuto pozicku na zmenku bez poplatku?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anonymný12:33

    Dobrý deň, prosím Vás potreboval by som súrne pôžičku na zmenku bez poplatku vopred, no pred 3rokmi som prišiel k úrazu, a kvôli zlej finančnej situácii sa dostal do registra neplatičov. Od vtedy riadne platím. Chcel by som sa spýtať či by ste mi aj napriek tomu poskytli pôžičku. Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Anonymný11:09

    Pozicka na zmenku je dost nevyhodna...ja na vasom mieste by som sa jej vyhybala ako by to len slo!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný09:54

    Ked clovek potrebuje surne pozicku /zmenka/ tak vam napisu jak date svoje udaje je schvalena potom ci chcete stym urokom zase odoslete a nakoniec od vas pyta 80eur ,ale pozicky kde sa plati je 50 na 50 ale vedsia pravdopodobnost ze tie peniaze ktore poslete u nikdy neuvydite a uz sa vam ani mikdy neodpovie .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Janka21:30

      Ahoj, prosim ta, mas uz s pozickami na zmenku aj osobne skusenosti? potrebujem surne peniazky a neviem, u koho si mam pozicat...

      Odstrániť
  13. Anonymný21:29

    Mal by som zaujem o pozicku na zmenku, ale bez poplatkov vopred...aka je ponuka prosim?

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Anonymný08:18

    Potrebujem si požičať peniaze. Je pôžička na zmenku bez poplatku vopred a bez registru dobrým riešením, alebo sa mám obzrieť po iných produktoch?

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ZUNO07:52

    Konsolidačná pôžička ZUNO

    Spojte svoje staré pôžičky do jedinej s lepšou splátkou až do 20 000 €, stačí vyplniť online formulár a my vám zavoláme s konkrétnou ponukou pre vás na mieru.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. PLENKALL14:45

    Pre získanie pôžičky, ponúkame riešenie. Podanie žiadosti, ako aj celé vybavenie je jednoduché a nie je potrebné nikam chodiť, všetko vybavíte cez web stránku PLENKALL.Nie sme najrýchlejší, ale množstvo spokojných klientov, potvrdzuje náš seriózny prístup. Bankový register neoverujeme. Žiadne skryté poplatky. Dokumenty doručíme poštou kamkoľvek, peniaze pošleme na bankový účet.
    Ak máte otázky, môžete zatelefonovať, pomôžeme - poradíme. Informácie a podanie žiadosti na oficiálnej web stránke nebankovej spoločnosti PLENKALL - oficiálny poskytovateľ pôžičiek.

    Telefón:
    0917291669
    E-mail:
    pozicky@plenkall.com
    Web:
    http://www.plenkall.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Rasťo20:52

    Mám záujem o pôžičku na zmenku. Potreboval by som požičať 2500 eur. Ak mi môžete pomôcť kontaktujte ma prosím. r.zoldy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný14:34

      Nasiel by sa ti niekto kto vie pozicat 300eur na 2 tyzdne.

      Odstrániť
  18. Pôžička na zmenku 5.000€‎08:20

    www.pozickahned.sk/Pozicka-Na-Zmenku‎
    S nízkym úrokom - overené klientmi.
    Pôžička na zmenku 5.000€ - výhodne.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Anonymný17:12

    Zdravim Vas, mam zaujem o pozicku na zmenku...potrebujem pozicat 1000 eur

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Anonymný14:37

    prosim viete nieco o panovi pekarcikovi? Prosim piste sem svoje skusenosti. Vyplatil uz niekoho? mam strach, aby som sa nestala obetou podvodu, tak ako velakrat predtym...

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Anonymný11:23

    Dobry, chcem pozicku na zmenku bez poplatku vopred! Nevlastnim ziadnu nehnutelnost, ani auto a nema sa za mna kto zarucit. Potrebujem asi tak 3000 euro. Piste sem len seriozny zaujemcovia.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Pôžička Na Zmenku16:36

    Získajte peniaze priamo z domu.
    Vyplňte online formulár na www.provident.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Pôžička na zmenku bez poplatkov11:02

    Dobrý deň moje meno je Vanda a týmto hľadám niekoho, kto by mi požičal na zmenku bez poplatkov vopred 4000 e. Nie podvodíci, prosím!

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Pôžička jednoducho - Ammando11:54

    Požičiavame peniaze až do 8000 EUR
    Jednoducho a rýchlo. Viac TU. www.ammado.sk/‎

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Henrieta12:03

    Potrebujem požičať 7000€, ale som v registri! Odmena pre toho, kto si vybaví úver za mňa je 1000€ z poskytnutého úveru.
    Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Súrne potrebujem 2000 e pozicat. Mam zapis v registri, ale pracu mam, takze splacat budem! Dakujem za ponuky!

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Viola12:50

    Zdravim, hladam niekoho, kto mi pozicia na vyplatenie dlhov 1000 e.-. Poprosim len serioznych zaujemcov!

    Telefón: 0949488783

    OdpovedaťOdstrániť
  28. SLAVKA13:11

    S MANZELOM BY SME SI CHCELI VZIAT UVER 7000 EUR, NEHNUTELNOST NEMAME, TEDA NEMOZEME RUCIT A CHCEME POZICKU BEZ POPLATKU VOPRED. V REGISTRI NIE SME

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Vybavenie pôžičky do 24 hodín13:44

    Pôžička do 350 €‎ - požiadajte si o úver hneď teraz!
    Klikajte na www.ferratum.sk/‎

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Zuzka13:58

    Dobry den, zhanam nejaku normalnu osobu, ktora by mi pomohla ziskat pozicku. Poplatky vopred nemozem platit, nezvladam to financne. len seriozne a este dnes podla moznosti!

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Jozef14:07

    Dobry den, Hladam seriozneho cloveka co by mi poskytol pozicku na zmluvu overenu notarom vo vyske 5000e,,pracujem na dohodu, mozem splacat 130e mesacne.Dakujem.

    Telefón: 0940884561

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Anonymný21:33

    kazdy z nas je zufali ale ty investori so zmenkou nemaju ani tolko co mi zatvorit ich vsetkych

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)