Bezhotovostná Pôžička od PROVIDENT

Bezhotovostná pôžička od Providentu je úverový produkt nebankovej spoločnosti Provident, ktorá patrí k najväčším a najznámejším poskytovateľom pôžičiek na Slovensku, čo celkom iste dokazuje aj fakt, že od svojho vstúpenia na slovenský trh mala táto spoločnosť viac ako 140 000 zákazníkov.



Bezhotovostnú pôžičku môže získať každý, kto má minimálne 18 rokov a je občanom Slovenskej republiky, poprípade má trvalé bydlisko na území Slovenskej republiky. Nemusíte sa obávať, ak nemáte práve žiadne zamestnanie, ktoré by Vám poskytovalo trvalý príjem, alebo ste mamička na materskej dovolenke, alebo Vaše meno figuruje v registri dlžníkov. Spoločnosť Provident má dlhoročné skúsenosti s poskytovaním úverov a jej klientelu tvoria ľudia s rozličnými problémami.

ganar-ganar.mx


Ako si požiadať o bezhotovostnú pôžičku od Providentu?

Táto časť je vskutku jednoduchá. Keďže Provident má pobočky po celom území Slovenskej republiky a množstvo obchodných zástupcov, jediné, čo musíte urobiť je prejaviť záujem o pôžičku. Stačí, ak vyplníte internetový formulár, ktorý sa nachádza na webovej stránke Providentu, alebo zavolajte na telefónne číslo 0850 111 104. Provident sa snaží uľahčiť život svojim klientom čo najviac a preto ak nechcete chodiť na pobočku, môže Vás prísť obchodný zástupca navštíviť priamo domov. Zamestnanec spoločnosti Provident má za úlohu posúdiť Vašu žiadosť a vyhodnotiť Vašu súčasnú finančnú situáciu tak, aby zistil, či ste schopní splácať pôžičku. Ak Vám Vašu žiadosť o úver schváli, potom sa môžete porozprávať o podmienkach zmluvy a je dôležité, aby ste si ešte v tejto fáze vyjasnili všetko, čomu nerozumiete. Ak budete súhlasiť so všetkými podmienkami, potom už len podpíšete zmluvu o pôžičke a od tohto momentu najneskôr do 13 dní máte svoje peniaze na účte, ale zvyčajne to býva aj skôr.



Medzi plusy bezhotovostnej pôžičky patrí, že ju môžete využiť na čokoľvek a nemusíte dokladovať účel využitia pôžičky. Taktiež nemusíte zháňať ručiteľa a nie je dôvod sa obávať skrytých poplatkov, pretože zmluva je prehľadná a nečakajú Vás žiadne chytáky. Bezhotovostná pôžička od Providentu Vám tak môže dopomôcť k sume 140 – 2300 eur, ktorú sa dá rozložiť na 45, 60, alebo 100 týždňov splácania. Splátky môžete posielať buď bankovým prevodom, alebo vkladom na účet.

5 komentárov:

  1. Anonymný07:50

    S bezhotovostnou pozickou provident mam uz nejake skusenosti a zatial musim povedat, ze som bola vzdy spokojna, ked som komunikovala s touto firmou

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ZUNO07:44

    Konsolidačná pôžička ZUNO

    Spojte svoje staré pôžičky do jedinej s lepšou splátkou až do 20 000 €, stačí vyplniť online formulár a my vám zavoláme s konkrétnou ponukou pre vás na mieru.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. PLENKALL07:13

    Pre získanie pôžičky, ponúkame riešenie. Podanie žiadosti, ako aj celé vybavenie je jednoduché a nie je potrebné nikam chodiť, všetko vybavíte cez web stránku PLENKALL.Nie sme najrýchlejší, ale množstvo spokojných klientov, potvrdzuje náš seriózny prístup. Bankový register neoverujeme. Žiadne skryté poplatky. Dokumenty doručíme poštou kamkoľvek, peniaze pošleme na bankový účet.
    Ak máte otázky, môžete zatelefonovať, pomôžeme - poradíme. Informácie a podanie žiadosti na oficiálnej web stránke nebankovej spoločnosti PLENKALL - oficiálny poskytovateľ pôžičiek.

    Telefón:
    0917291669
    E-mail:
    pozicky@plenkall.com
    Web:
    http://www.plenkall.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný09:13

    Mate niekto skusenosti s bezhotovostnou pozickou od spolocnosti provident?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miriam17:05

    Schvalia mi v Provident bezhotovostnu pozicku, ked som na materskej dovolenke? Manzel normalne pracuje, ale na neho mame uz pisane dva uvery.

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)