Kvalitné posteľné prádlo - recept na sladké sny

Kvalitný spánok je základ všetkého. Keď nie sme dobre vyspatí, nič sa nám nedarí. Nie sme schopní sústrediť sa na prácu, sme podráždení a okrem nášho zdravia kvôli nedostatku spánku trpia aj naše medziľudské vzťahy. Pre dokonalý spánok musíte splniť zopár kľúčových podmienok. Pripravte si zoznam a odfajkujte spolu s nami. Pohodlná posteľ? Máme. Kvalitný matrac? Máme. Mäkkučký vankúš a paplón? Máme. Skvelé. K perfektnému oddychu potrebujete už len maličký detail. Posteľné prádlo. To, o čom sa Vám sníva síce veľmi ovplyvniť nemôžete, ale zato si môžete vybrať v akej posteli spať budete. A ak sa budete cítiť príjemne a pohodlne, príjemné sny na seba iste nenechajú dlho čakať.

Spálňa by mala byť v prvom rade oázou relaxu, útulnosti, pokoja a oddychu. Posteľné prádlo by malo byť príjemné na dotyk a to ani nehovoríme o farbe. 
Zdroj: homevselectronics.com

Zdroj: homevselectronics.com

Zdroj: homevselectronics.com

 

Zdroj: homevselectronics.com
Vyberajte si z materiálov, ktoré patria medzi najlepšie a najkvalitnejšie. Uvidíte, že ten pocit kvalitného materiálu na Vašej pokožke počas spánku je na nezaplatenie. Zmes hodvábu a bavlny je veľmi pohodlná. Hodváb Vám poskytne pocit luxusu a okrem toho sa v spálni skvele vyníma, zatiaľ čo bavlna je jeden z najobľúbenejších materiálov, lebo je príjemná na dotyk. Satén vyzerá na pohľad luxusne, ale je trochu nepraktický, lebo v zime nehreje a v lete sa človek pod ním zbytočne potí.
Zdroj: homevselectronics.com

Zdroj: homevselectronics.com

Nezáleží na tom, či si vyberiete bavlnené posteľné prádlo, alebo čistý hodváb. Či zvolíte jednofarebné, alebo viacfarebné, dôležité je, aby sa páčilo Vám a aby ste sa v ňom cítili pohodlne. Lebo keď sa dobre vyspíte, všetky problémy, ktoré Vás v ten deň stretnú budete riešiť s jasnou hlavou.

3 komentáre:

  1. Anonymný13:07

    Suhlasim s clankom...na kvalitne postelne pradlo nedam dopustit! je to jednoducho neporovnatelny pocit, ked spite na prijemnych materialoch...rano vstavate odpocinuti a sviezi!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný15:04

    Ludia by mali pochopit v prvom rade jednu vec -kvalitne postelne pradlo sa nerovna lacne postelne pradlo...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný22:07

    Kvalitne postelne pradlo je na nezaplatenie...a suhlasim s predoslymi komentarmi...kvalitne neznamena aj lacne...ale zase drahe nemusi nevyhnutne znamenat kvalitne....treba poznat znacku zlozenie a potom vyber postelneho pradla uz ide sam...

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)