Mailguru.sk - Zarábanie Peňazí Čítaním Reklamy. Alebo Nie?

Mailguru – alebo ľahký spôsob ako zarobiť kopu peňazí z pohodlia Vášho domova čítaním reklamy. Naozaj? Vždy keď zbadáte nejaký inzerát, alebo pracovnú ponuku, ktorá sľubuje hory-doly, nesmierne bohatstvo a Vy preto nemusíte takmer ani pohnúť prstom zbystrite pozornosť. To isté platí v prípade Mailguru.sk – spoločnosti, ktorá sľubuje, že bude svojich zaregistrovaných užívateľov odmeňovať za čítanie reklamy. Na Vašu emailovú adresu Vám budú chodiť reklamné emaily a Vašou úlohou by teoreticky malo byť iba ich prijímanie a čítanie. Za každý email by ste mali dostať od 0,02 do 2 eur. A za registráciu 10 eur. Potiaľto to znie dobre. A akoby aj nie. Na takéto sladké rečičky sa už nechalo nalákať viac ako 14 000 ľudí. Ak by ste boli v tomto momente stále na pochybách, na stránke mailguru.sk Vás nalákajú vzletnými frázami, ako „Vy budete iba prijímať maily a my Vám za to budeme platiť.“



Nenechajte sa však opiť rožkom, Mailguru.sk je totiž podvod! Našťastie, na internete sa okrem podvodných firiem šíria aj skúseností ľudí, ktorí bohužiaľ doplatili na svoju dôverčivosť, ale tento nepríjemný zážitok si nenechávajú len pre seba, práve naopak. Svoje zlé skúsenosti využívajú ako formu varovania pre ostatných ľudí. Väčšina oklamaných zaregistrovaných užívateľov mailguru.sk sa prizná k tomu, že aj keď im pribudli na ich užívateľskom konte nejaké peniaze, ktoré si poctivo zarobili rozklikávaním emailov, nikdy žiadne z nich reálne neuvideli pretavené do peňazí na ich bankových účtoch.



Už vo Vás vrie krv? Ako sa niekto opovažuje Vám nezaplatiť za odvedenú prácu? Nuž, je to chrapúňstvo najhrubšieho zrna, ale aspoň sa na tejto zlej životnej skúsenosti naučíte čítať obchodné podmienky a zmluvy. Či si to priznáme, alebo nie, málokto z nás číta zmluvy malými písmenkami od začiatku po koniec. Zväčša ich preletíme očami a na konci rozšafne načmárame svoj podpis. Viete ale vôbec, k čomu svojím podpisom dávate súhlas? Posledný bod obchodných podmienok znie nasledovne:

"Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo kedykoľvek zmeniť znenie týchto všeobecných obchodných podmienok bez upozornenia člena".

Mailguru.sk - zarábanie peňazí čítaním reklamy. Alebo nie?
Zdroj: website.informer.com


Viete, čo to znamená pre Vás, ako potencionálnych registrovaných užívateľov na Mailguru.sk? No to, že posledné slovo má prevádzkovateľ tejto podvodnej stránky a tým pádom svoje peniaze nikdy neuvidíte. Ak sa rozhodne zrušiť Váš kredit na účte, ktorý ste si poctivo zarobili, môže tak bez problémov spraviť, lebo ste mu Vy osobne na to dali súhlas.



Preto radšej si nájdite brigádu v overenej firme, ak potrebujete peniaze, alebo zapracujte na svojom vzdelaní a hlavne sa poučte zo skúseností ľudí, ktorí už podvodným firmám naleteli a prišli o peniaze, ktorých nemali nazvyš.

37 komentárov:

  1. Anonymný16:29

    Ludia! Mailguru je strasny podvod! Napiste sem prosim vsetci, co s nimi mate zle skusenosti, aby na to nenachytalo viacej ubohych ludi, ako som ja! Neuvidela som od nich ani jednu korunu!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný15:17

    http://mailguru-podvod.blogspot.sk/ - tento clanok som pisal na zaciatku roka 2013...na slovo "mailguru" sa pohybujem vzdy medzi prvym a tretim miestom v google :) si myslim ze som mu ten web pekne odrovnal :) FB stranku som mu taktiez odrovnal...absolutne chlapec na mna nemal...akurat jedine co neovplyvnim je jeho web...fakt len sirit aky to je podvod...hhhhh

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tvoj clanok som citala, len tak dalej, ludia sa musia dozvediet pravdu :) otazne je, dokedy to este bude taketo podvodne firmy bavit...je jasne, ze skor, alebo neskor sa ich zle meno rozsiri a oni to budu moct zabalit...

      Odstrániť
    2. Anonymný21:49

      Dakujem za tvoj blog! tiez som sa skoro nachytal, ale nastastie som mal dost rozumu, aby som najskor o mailguru precital referencie a natrafil som na tvoj blog a aj na tento clanok...

      Odstrániť
    3. Anonymný21:37

      Prosim, vyzyvam vsetkych, aby napisali po internete na vsetkych strankach, ze mailguru je podvod! Je neuveritelne, ze takato spolocnost este stale funguje napriek tomu, ze uz tolkych ludi oklamali...

      Odstrániť
    4. Anonymný10:42

      Tiez sa pridavam k vacsine oklamanych a plus sa teraz nemozem zbavit spamu na mojom maile. Opakovane som zaidala na tom kontakte, co je tam uvedeny, aby mi uz nic neposielali a vymazali ma z databazy a oni nic :(

      Odstrániť
  3. Anonymný11:02

    ake mate s mailguru skusenosti? Chcel by som to vyskusat..vyzera to dobre, ale obavam sa toho, kedze vela ludi hovori, ze je to podvod..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný21:16

      Paneboze, ani to neskusaj, je to len strata drahocenneho casu, ktory by si mohol vyuzit inak a zmysluplnejsie!

      Odstrániť
    2. Anonymný22:21

      Mailguru je podvod! Zbytocne budes si zakladat konto a potom sa snazit vymoct zarobene peniaze, ktore nikdy v zivote neuvidis.

      Odstrániť
  4. Fero14:45

    Mailguru je brutalny podvod. Fakt Vam dobre radim ludia, nemusite sadnut na lep takymto podvodnikom! Poucte sa z chyb druhych.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný19:43

    ako sa da zrusit ucet na mailguru ? popripade co sa moze najhorsie stat s udajmi poskytnutymi tejto stranke?
    prosim o odpoved a dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kazdy obcan ma pravo odvolat suhlas so spracovanim osobnych udajov a druha strana to musi respektovat. Avsak, ci si neponechaju tvoje udaje v databaze, to uz asi nezisti nikto...Navrhla by som, aby ste tam vyskusali napisat a poprosili ich o zrusenie svojho uctu...

      Odstrániť
  6. Anonymný11:06

    Mailguru je strasna hovadina! o tom, ze su to podvodnici a zlodeji ani nehovoriac!!!ruky prec!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný22:30

      Suhlasim...pridavam sa so svojou osobnou skusenostou. Som mamicka na materskej dovolenke a hladala som bocny prijem - asi ako vsetci, co nemame penazi nazvys. Tak som sa nechala nalakat a samozrejme nic z toho...poucenie do buducnosti, este mi nikto zo ziadnej klikacky peniaze nevyplatitl..

      Odstrániť
  7. Anonymný21:48

    Ten clovek, co vlastni mailguru stranku je odporny podvodnik!!! Ak niekde citate, ako to funguje, to su iba falosne recenzie...prosim, nenechajte sa nalakat!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný22:27

      Presne! nemozem uverit tomu, ze niekto na to este skoci. Ziadne ICO, neodpovedanie na spravy, mailguru.sk je podvodna stranka ako vysita, ktora u ludi robi ovce...holt ale, komu niet rady, tomu niet pomoci. Ludia sa nechaju v zufalych situaciach nalakat naozaj na vsetko mozne...

      Odstrániť
  8. Anonymný07:53

    Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a cenovo dostupnými úrokovými sadzbami vo výške 2%. Kontaktujte nás pre spracovanie úveru a prevod do 48 hodín; napíšte nám teraz: ludmilaloancompany7@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Garantovaná půjčka,celá SR07:38

    PŮJČKA,která je bez nahlížení do registru,od přímého investora ze soukromých zdrojů.Potřebujete si půjčit menší nebo větší obnos od 1200eur – 200000eur.Čerpáte peníze tak,jak se u renomované firmy očekává.Máme výhodné podmínky a nízký úrok od 6%.Veškeré potřebné informace se dozvíte a vše vyřídíte z pohodlí domova.Neváhejte a volejte na tel.: +420722341717

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anonymný21:17

    MAILGURU JE STRASNY PODVOD!! LUDIA NENECHAJTE SA NACHYTAT AKO JA!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Anonymný22:23

    Ahojte, je mailguru naozaj podvod? nevyplatili nikomu peniaze, ktore ste tam zarobili?

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Práca z domu za 1 000 € - pzd.sk‎07:23

    Zarábam prácou z domu cez internet. Ukážem ako dosiahnuť príjem 1000 €.
    www.pzd.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný07:31

      Ma tiekto skusenosti s touto pracou na doma?

      Odstrániť
  13. Anonymný11:30

    Prosim Vas, najde sa tu niekto taky, komu uz z Mailguru vyplatili peniaze?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peto13:48

      S mailguru sa ani neobtazuj. Tu stranku vlastni jeden vychcany podvodnik!

      Odstrániť
    2. Anonymný12:09

      Ved prave som sa uz obtazovala :(( Nemozem uverit, ze som im naletela...

      Odstrániť
    3. Anonymný10:29

      Mna by celkom zaujimalo, ze co z toho ten typek, co vlastni Mailguru domenu ma? A co jako, nahrabe si zopar tisic mailov? To mu za to stoja tie opletacky?

      Odstrániť
  14. Anonymný07:57

    Ludze, kaslite na tieto pochybne klikacky! takto si peniaze nikdy v zivote nezarobite!!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Anonymný07:37

    Dobry den, som mamicka na materskej dovolenke a chcela by som si privyrobit nejake peniaze s mailguru bokom. Ake mate s touto strankou skusenosti? Su to seriozni ludia?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný21:57

      To snad nemyslis vazne. Vidis pred sebou milion komentarov o tom, ako su to podvodnici a ty si sem napises otazku, ci su to serziozny ludia! Nauc sa citat, dobre?

      Odstrániť
    2. Anonymný07:32

      Prepac, nevsimla som si tie prispevky...uz budem nabuduce mudrejsia.

      Odstrániť
    3. Monci13:47

      Ja nechapem, preco su ludia nepoucitelni. Ale ved co najlepsie sa uci na vlastnych chybach, preco by sme sa mali ucit na cudzich? Ved vsade na nete je popisane, ze mailguru je cisty podvod, tak preco to neskusit, ze?

      Odstrániť
  16. Anonymný22:08

    Ja skusim trosku na inu notu? Neskusime podat na toho majitela stranky Mailguru trestne oznamenie? Ved toto nemoze robit! Sak on okrada ludi!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Nela07:18

    Chcela by som upozornit na klikacku mailguru. Ked klikate, ziadne provizie nedostanete a ked napisete mail, ze chcete zrusit konto a nezelate si uz dostavat ziadne emaily odpise Vam nejaky drzy fagan a niekedy dost vulgarne...Takze prosim, ani sa tam neregistrujte, lebo tych mailov sa nezbavite.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Mailguru? Nikdy viac16:47

    Sama sebe som navine, ze som sa zase nechala nachytat na taku blbost! Myslela som, ze takto prilepsim do nasho rodinneho rozpoctu, ale dobre som sa okaslala! MAILGURU JE PODVOD!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Anonymný18:09

    Tak len pre ilustraciu. mailguru Vlastni nejaky vychcany spratek, ktory nielenze Vam nic nevyplati, ale aj bude Vam posielat maily a je drzy jak opica. Tipujem mu max 20 rokov. Taketo klikacky by mali vymazat z povrchu zemskeho!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Anonymný14:01

    Akoze ludia, ja sa Vam divim...nechapem, ako takemu debilovi moze niekto vobec uverit...asi mu moze sadnut na lep len dalsi debil...tak mi Vas nema vlastne byt ani preco luto, ked sa na toto nechate nachytat

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Veve10:23

    Dobrý večer, chcela by som sa vás opýtať mám tam na Mailguru založené konto ale chcela by som ho zrušiť, lebo mi stale chodí odtiaľ spam a už mi to vadí. zrušenie konta ale nikde neviem nájsť. Prosím poradte. Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)