Ako Zarobiť Peniaze Doma - Návod na Pasívny Príjem, alebo Šikovný Podvod?

Ako zarobiť peniaze doma je pre väčšinu z nás veľké lákadlo, ktoré pre nás predstavuje možnosť „seknúť“ s prácou, ktorá nás nebaví, zbaviť sa otravného šéfa a denno denného stretávania sa s kolegami, ktorých neznášame. Keď si však položíte túto konkrétnu otázku „Ako zarobiť peniaze doma?“, napádajú Vás prirodzene hneď nejaké odpovede?



Zarábanie peňazí doma má viacero foriem. Asi najžiadanejšou formou sú také práce, ktoré si nevyžadujú žiadne špecifické vzdelanie, alebo schopnosti. Väčšinou ide o výpomocné práce, ako je prepisovanie textov, klikanie na reklamy, hlasovanie, čítanie článkov, prijímanie reklamných mailov, lepenie obálok, alebo hranie v online kasínach.



Dajú sa takýmto spôsobom reálne zarobiť peniaze doma, alebo nie? Na takéto lákavé ponuky sa chytia predovšetkým ľudia v zúfalej finančnej situácii, ktorí by uvítali každé euro v mesačnom rozpočte navyše. Ponuky práce na doma majú často množstvo spoločných bodov. Ľahká práca, žiadna námaha, rozprávkové výnosy a garantované bohatstvo. Taktiež sa pomerne často stáva, že takéto inzeráty sa tvária ako exkluzívne ponuky, ku ktorým sa dostanú len vyvolení. A zhodou okolností medzi nich patríte práve VY! Celé to ešte treba okoreniť časovým limitom, aby ste nemali pocit, že sa k danej ponuke môžete kedykoľvek vrátiť. Musíte po nej skočiť buď okamžite, alebo si necháte takúto životnú šancu prekĺznuť pomedzi prsty. Teraz, alebo nikdy!!!



Tak čo? Sú to ponuky serióznych firiem, alebo sú to všetko podvodníci? Samozrejme, nemáme v úmysle hádzať všetkých do jedného vreca, ale väčšinou ide naozaj len o podvod. Takéto spoločnosti sa zameriavajú na nezamestnaných ľudí, mamičky na materskej dovolenke, zdravotne postihnutých ľudí, alebo dôchodcov. Toto všetko sú ľudia, ktorí nemajú žiadne peniaze nazvyš a predsa sa na ich úkor tieto spoločnosti obohacujú. To o ich charaktere niečo vypovedá no nie? Celý tento systém funguje na jednoduchom princípe. Ako obeť si vyhliadnu človeka, ktorý nutne potrebuje peniaze. Odprezentujú mu skvelú ponuku, ktorá sa neodmieta a povedia mu zdanlivo takmer všetky informácie, ktoré potrebuje vedieť. Keď má už obeť reálny záujem a chce sa s chuťou pustiť do práce, vždy sa objaví nejaký háčik. Chcete vedieť viac informácií? Najskôr zaplaťte. Chcete zbohatnúť? Objednajte si inštruktážne CD za 15 eur. Zaujala Vás táto pracovná ponuka? Aby ste ju mohli začať vykonávať objednajte si tento balíček....atď atď.

Ako zarobiť peniaze doma - návod na pasívny príjem, alebo šikovný podvod?
Zdroj: glassdoor.com


Ďalší spoločný znak týchto podvodných firiem je to, že ich stránky sú plné gramatických a štylistických chýb. Väčšinou tieto firmy preberajú texty zo zahraničných stránok a ani si nedajú tú námahu, aby ich korektne preložili. Preto ak niekde zbadáte inzerát s pracovnou ponukou, ktorá vyzerá až príliš dobre na to, aby to mohla byť pravda, plus sa neviete dopátrať seriózne vyzerajúcich kontaktných informácií, alebo od Vás vyžadujú akékoľvek poplatky, dajte od neho ruky preč! Iba prídete o peniaze a taktiež svoj čas. Držte sa starého a rokmi overeného hesla - „Bez práce nie sú koláče“. A v oblasti práce na doma to platí dvojnásobne.

9 komentárov:

  1. Jano16:31

    Ach ked vidim vsetky tie tupe zenske na nete, co su na materskej a chcu doma zarabat love, najradsej by som nimi zatriasol! Spamatajte sa...ziadne skladanie obalok Vas nespasi. Dufam, ze si toto precitaju vsetky naivky, co chcu zbohatnut bez toho, aby vobec nieco spravili!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný11:04

    Cauko. Je tu niekto, ktor prisiel na navod, ako zarobit peniaze rychlo na internete? Vyzera to na zaujimavu zarobkovu cinnost, ale nechce sa mi cakat vela rokov, kym mi to zacne sypat..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný14:47

    Tiez by ma zaujimalo, ako zarobit peniaze doma. Praca z domu ma mnozstvo vyhod a pozitiv, rada by som to skusila...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný21:52

    Dobry den, som mamicka na materskej dovolenke a rada by som zarabala peniaze doma...poprosim o blizsie informacie, dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný07:53

    Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a cenovo dostupnými úrokovými sadzbami vo výške 2%. Kontaktujte nás pre spracovanie úveru a prevod do 48 hodín; napíšte nám teraz: ludmilaloancompany7@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Garantovaná půjčka,celá SR07:37

    PŮJČKA,která je bez nahlížení do registru,od přímého investora ze soukromých zdrojů.Potřebujete si půjčit menší nebo větší obnos od 1200eur – 200000eur.Čerpáte peníze tak,jak se u renomované firmy očekává.Máme výhodné podmínky a nízký úrok od 6%.Veškeré potřebné informace se dozvíte a vše vyřídíte z pohodlí domova.Neváhejte a volejte na tel.: +420722341717

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný06:47

    Zdravim, ak je tato praca stale volna, mala by som o nu zajume!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný07:57

    Dobry vecer, vemi by som chcela zarabat peniaze doma. Co mam preto spravit?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Práca z domu za 1 000 € - pzd.sk‎07:23

    Zarábam prácou z domu cez internet. Ukážem ako dosiahnuť príjem 1000 €.
    www.pzd.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)