Rýchla Vianočná Pôžička - Požičiame Vám na Vianočné Darčeky

Blížia sa Vianoce a Vy zisťujete, že Vaša peňaženka je podozrivo tenká a zostatok na Vašom konte nie je na tom o nič lepšie? Za čo ale potom môžete kúpiť svojim blízkym darčeky?

Rýchla vianočná pôžička pre koho je určená?

Táto pôžička je určená ľuďom, ktorí na tom nie sú finančne najlepšie. Ak patríte k tým šťastlivcom, ktorí nemajú o finančné prostriedky núdzu a majú z čoho zaplatiť stromček, darčeky a aj kapra, potom ani nemusíte čítať ďalej. Ekonomická kríza spôsobila, že mnoho ľudí ostalo bez práce, čiže zrazu prišli o pravidelný zdroj príjmu, ale výdavky zostali takmer rovnaké. Nech sa uskromňujete akokoľvek, peniaze k životu potrebujete. Dospelí dokážu pochopiť, že nastali zlé časy a nie každý si môže dovoliť vyhadzovať z kopýtka. Avšak pre deti Vianoce sú synonymom darčekov a nech sa snažia byť akokoľvek skromné, boli by sklamané, keby nedostali na Vianoce aspoň nejakú maličkosť a jeden darček , ktorý si prajú z celého srdca. Samozrejme, nikto nevraví, že musíte svojej 6 ročnej ratolesti kupovať iPad, keď Vám vypovedá službu auto, strecha potrebuje opraviť a pozornosti sa dožaduje milión ďalších vecí. Vianoce jednoducho patria k najnákladnejším obdobiam v roku, či sa nám to páči, alebo nie. Kde sa však dajú zohnať rýchlo peniaze na vianočné darčeky?

Rýchle vianočné pôžičky vyzerajú ako ideálne riešenie ušité priamo na mieru Vašim finančným problémom

Skôr, ako s nadšením podpíšete prvú zmluvu, ktorá sa Vám bude ponúkať, spomaľte na chvíľku. Vianočné pôžičky ako také v podstate ani neexistujú. Ak Vám ju budú v niektorej nebankovej spoločnosti ponúkať, potom si dôkladne preverte podmienky zmluvy, úrok, výšky splátok atď v porovnaní s ostatnými úvermi, ktoré daná spoločnosť ponúka. Uvidíte, či je spomínaná vianočná pôžička výhodná, alebo menej výhodná, ako ostatné úvery. Ak súrne potrebujete peniaze na vianočné darčeky a máte na výber z viacerých možností, je potom asi jedno, či sa úver, ktorý si beriete volá vianočný, alebo nie. Dôležité je, aby ste si mohli požičať peniaze za čo najvýhodnejších podmienok. Keď si idete kupovať práčku, predsa nehľadáte pôžičky na práčku, ale snažíte sa vybaviť si čo najvýhodnejší spotrebný úver. Rovnaké parametre platia aj pre rýchle vianočné pôžičky.
Rýchla vianočná pôžička - požičiame Vám na vianočné darčeky
Zdroj: joyhomeforchildren.com

Aj keď je pochopiteľné, že mnohých z nás pracovné povinnosti a každodenný stereotyp vyčerpávajú natoľko, že na Vianoce si spomenieme asi týždeň pred sviatkami, neodkladajte túto záležitosť na poslednú chvíľu. Môže sa Vám stať, že v časovom strese budete donútení si zobrať aj nevýhodný úver, ktorý potom budete trpko ľutovať.

2 komentáre:

  1. Anonymný14:21

    Potreboval by som si pozicat penaze na vianocne darceky...myslite, ze sa da si pozicat peniaze aj od sukromnych osob?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný10:32

    tieto posledne vianoce som po prvy krat vyskusal rychle vianocne pozicky a nemozem si to vynachvalit...prvy krat boli vianoce pre mna bez stresu, kupil som vsetko, co som chcel a teraz po malych ciastkach, co ma nezruinuju mesacne splacam. velka spokojnost!

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)