Vybavte Vianočné Nákupy na Splátky

Vianočné obdobie je priam charakteristické zvýšenými výdavkami. Kupujeme viacej jedla, sladkostí, alkoholu, nealka, robíme si zásoby pochutín na Silvestra, plus vianočný stromček a vianočné darčeky stoja tiež veľa peňazí. Rozmýšľali ste niekedy už ale nad tým, že by ste zrealizovali vianočné nákupy na splátky?

Vianočné nákupy na splátky je jeden zo spôsobov, ako financovať sviatočné výdavky, keď nemáte financie nazvyš

To, že cez vianočné obdobie míňame viacej peňazí, ako zvyčajne je jasné hádam každému. Ale čo robiť keď nemáte usporené žiadne peniaze a výplata na ich pokrytie nepostačuje? Mnohí z nás, ktorí majú sklony k sporeniu by si iste na tomto mieste boli schopní opovržlivo odfrknúť, lebo majú pocit, že ľudia, ktorí nemajú v zásobe nejaké úspory sa správajú nezodpovedne. Ale nie je to tak! Život denno denne prináša nečakané zvraty a udalosti. Pokojne sa mohlo stať, že niektoré rodiny museli minúť svoje úspory na kúpu nového auta, alebo na niečo iné. A v takej chvíli potrebujú využiť alternatívne možnosti na financovanie nákupov. Zo štatistík vyplýva, že priemerne minieme na vianočné nákupy okolo 450 eur. A to je vcelku dosť.

Ako teda môžete uskutočniť vianočné nákupy na splátky? Jednoducho. Prezrite si ponuku splátkových spoločností na Slovensku a informujte sa u nich, čo všetko zo svojho vianočného zoznamu môžete kúpiť na splátky. Vianočný stromček na trhoch na námestí na splátky asi nekúpite, ale vianočné darčeky rozhodne nemusíte kupovať hneď v plnej cene.

Cez Vianoce skrátka viac nakupujeme a viac míňame

To, že vianočný nákup na splátky sa u nás teší pomerne veľkej obľube dokazujú aj minuloročné štatistiky. V priemere sme si v minulých rokoch požičiavali okolo 430 eur a najviac sme si požičiavali na notebooky a televízory. Elektronika patrí medzi najobľúbenejšie darčeky a preto, ak chcete svojim blízkym dopriať iPad, alebo mp3 prehrávač, alebo domáce kino, nemusíte pri nákupe vyplatiť hneď celú čiastku, ak Vám to finančne nevychádza. Môžete si dané spotrebiče kúpiť na splátky. Okrem toho, všetci vieme, že predvianočné obdobie ponúka množstvo zliav, takže sa dá zvýhodneným nákupom dobre ušetriť.
Vybavte vianočné nákupy na splátky

Pre Slovákov okrem vianočných nákupov na splátky je charakteristické si nechávať všetko na poslednú chvíľu. Minulé roky kulminoval najvyšší počet žiadostí o nákup na splátky medzi 13. - 21. decembrom. V tak pokročilom čase sa Vám veľmi ľahko môže stať, že v obchodoch už bude značne preriedený tovar a Vy tak nemusíte nájsť to, čo hľadáte.

2 komentáre:

  1. Boris10:29

    Kazdy rok absolvujem vianocne nakupy na splatky. Vyhovuje mi to tak. Neskoncim pred sviatkami totalne zruinovany a vsetkych svojich blizkych potesim peknymi darcekmi. Iste, viem, ze ma to vychadza o trochu drahsie, ale nie je to az taky rozdiel...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný14:25

    Nakupy na splatky nie su vyhodne iba pred vianocami :) ja takto nakupujem uplne bezne a som si vedoma, ze tie veci preplacam, ale aspon nemusim setrit a cakat cele veky, kym si kupim vec, ktoru chcem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)