Rýchla Pôžička na Ruku Ihneď - Hotovostné Pôžičky Peniaze na Ruku

Peniaze na ruku je forma pôžičky, pri ktorej dostanete zaplatenú želanú sumu v hotovosti. Pokiaľ teda potrebujete peniaze na ruku, táto forma hotovostnej pôžičky je pre Vás ideálnym riešením. Keďže pôžičky na ruku sú hotovostné pôžičky, vo väčšine prípadov ich poskytujú nebankové subjekty, preto musíte rátať s vyššími úrokmi.



Ak však nedôverujete nebankovým spoločnostiam, existuje vždy aj možnosť sa poobzerať medzi ponukou bánk, ktoré výnimočne ponúkajú takéto pôžičky na ruku.

Výhodou je, že nemusíte nikde uvádzať číslo účtu, jednoducho si Vami zvolenú sumu prídete prevziať priamo na pobočku. Takto sa doba čakania na peniaze skráti úplne na minimum a Vy k tak potrebným financiám prídete naozaj expresne. Z rovnice totiž vypadne čakanie na peniaze počas ich prevodu z účtu na účet. Nie je nič výnimočné, že niečo také sa môže natiahnuť na viacero dní, preto sú pôžičky na ruku tak populárne.



Ako získať pôžičku peniaze na ruku?


Funguje to väčšinou takto: Obchodný zástupca Vami vybranej spoločnosti príde za Vami domov, alebo na vopred dohodnuté miesto, pričom prinesie so sebou všetky potrebné dokumenty a aj peniaze. Spíše s Vami zmluvu o pôžičke, preberie s Vami dobu splácania a výšku jednotlivých splátok, zodpovie Vaše prípadné otázky a voila! Peniaze dostanete od neho priamo na ruku v hotovosti. Aké výhodné a pohodlné, však?


Ktoré spoločnosti u nás poskytujú hotovostné pôžičky na ruku?


Pôžičky na ruku ihneď poskytuje viacero nebankových subjektov, ale výnimočne aj zopár bánk. Za banky spomeniem napríklad Všeobecnú úverovú banku, alebo aj Poštovú banku. Pokiaľ ide o nebankovky a máte záujem o tento druh pôžičky, potom výber v tejto kategórii je o dosť väčší. Pôžičku na ruku si môžete vybaviť v nasledovných spoločnostiach: Pohotovosť, Kešovka, Quatro, Proficredit, Provident, Slovenská požičovňa, a Profireal.



Ako požiadať o rýchlu pôžičku na ruku?


Možností máte hneď niekoľko. Záleží len na Vás a na tom, ako rýchlo peniaze potrebujete. Môžete buď osobne navštíviť pobočku veriteľa, alebo ak sa Vám nechce nikam chodiť, môže pôžička prísť rovno za Vami. Áno, aj taká možnosť tu je. Môžete si úver na ruku vybaviť cez telefón tak, že zavoláte do Vami vybranej spoločnosti, alebo pošlete SMS v konkrétnom tvare na ich telefónne číslo. Ak uprednostňujete pohodlie, môžete o hotovostnú pôžičku na ruku požiadať aj cez internet. Konkrétne, cez online formulár. Tam vyplníte zopár potrebných údajov a o zvyšok sa už postará Váš veriteľ.


Pre koho je táto pôžička určená?


Peniaze na ruku sú prioritne určené ľuďom, ktorí súrne potrebujú finančnú hotovosť a nemajú čas sa zdržiavať zdĺhavými procesmi, ktoré sprevádzajú takmer každú žiadosť o úver. V akútnej finančnej núdzi sa môže ocitnúť naozaj ktokoľvek a rýchlu peňažnú výpomoc v takých prípadoch oceníme všetci. Takáto pôžička vo forme peňazí na drevo môže byť v určitých situáciách veľmi nápomocná.



Kedy nie?


Keďže pôžičky na ruku sú viac nebankovým produktom, ako bankovým, je jasné, že Vás vyjdú drahšie, pretože sa za nimi často môžu schovávať rozličné skryté poplatky a vyššie úroky. Ak teda nemáte naponáhlo, potom sa takýmto úverom radšej vyhnite. A to nás privádza k výhodám a nevýhodám.



Výhody hotovostných pôžičiek na ruku


Na ich vybavenie nepotrebujete množstvo dokladov a potvrdení o príjme, alebo výpisy z registra dlžníkov. Vybavenie je rýchle a jednoduché. Peniaze dostanete takpovediac okamžite. Ak sa Vám podarí vybaviť si pôžičku na ruku z banky, potom sa môžete tešiť z výhodnejších úrokov. Ak sa Vám nechce, nemusíte nikam chodiť. Pôžička príde priamo za Vami. Nemusíte čakať na dlhý bankový prevod z účtu na účet. O pôžičku môžete požiadať cez online formulár, alebo cez telefón, či prostredníctvom sms.



Nevýhody tejto pôžičky


Pripravte sa na vyššie úrokové sadzby. Možnosť skrytých poplatkov. Ak potrebujete vyššiu sumu, táto pôžička nie je pre Vás. Pôžička na ruku sa poskytuje iba v menších čiastkach a doba splatnosti je zväčša krátka.



Skôr, ako podpíšete úverovú zmluvu, preverte si podmienky v rozličných spoločnostiach. Keď v reklame uvidíte, že niekto má najvýhodnejší úrok na trhu, nemusíte tomu hneď veriť. Spravte si prieskum trhu a porovnávajte. Jednotlivé produkty môžu vyzerať na prvý pohľad rovnako, ale líšiť sa môžu v množstve premenných, ako je výška úroku, výška maximálnej požičanej čiastky, doba splácania, mesačná splátka, poplatkami za poskytnutie atď. Každá odchýlka môže predstavovať rozdiel niekoľko desiatok eur. Keďže si peniaze máte v úmysle požičať, predpokladám, že ich nemáte na rozdávanie, preto zvážte, či Vám trocha "snorenia" nestojí za tie ušetrené peniaze.



Na to, aby Vám rýchlu pôžičku na ruku schválili, musí mať žiadateľ v čase žiadosti vek aspoň 18 rokov a pri seba dva doklady, ktoré slúžia na overenie totožnosti žiadateľa. A to by malo byť v zásade všetko. Samozrejme, záleží to od toho, akú čiastku si máte v úmysle požičať. Ak sa Vaša žiadosť bude pohybovať v hornom limite pôžičky na ruku, potom sa môže stať, že od Vás veriteľ ešte bude chcieť nejaký iný doklad. Napríklad potvrdenie o príjme, výpis z bankového účtu, alebo faktúru za plyn a elektrinu.



Celkovo je však táto formy pôžičky veľmi nenáročná na administratívu a taktiež aj čas. To, že Vaša žiadosť bude vybavená naozaj expresne zaručuje fakt, že veritelia v drvivej väčšine prípadov pokiaľ ide o tento typ úveru nenahliadajú do registra dlžníkov, ani neskúmajú do detailov Vašu aktuálnu finančnú situáciu. Ak potrebujete peniaze naozaj rýchlo, potom je rýchla pôžička peniaze na ruku ako stvorená pre Vás.

Prečo sú s pôžičkou na ruku spojené vyššie úroky?



Jednoducho preto, lebo čím menej si veriteľ overuje Vašu bonitu, tým vyššie riziko podstupuje pri požičiavaní peňazí. A práve toto vyššie riziko sa snaží vykompenzovať vyššími úrokmi a rôznymi poplatkami. Preto sa pripravte napríklad na poplatky za predčasné splatenie pôžičky, alebo naopak za omeškanie pri platení pravidelnej mesačnej splátky.



Ďalej sa veritelia pri tejto forme úveru bránia požičiavaním menších čiastok, preto môžete takto získať väčšinou len niekoľko stovák, prinajlepšom tisícok eur, ktoré by ste mali splatiť počas 12 - 48 mesiacov najneskôr.



Každá pôžička na ruku je však iná. Bežne sa stáva, že sa aj dokonca volajú inak, nájdete ich však zväčša pod označením "Hotovostné pôžičky".
hotovostné pôžičky na ruku
Zdroj: http://nejlevnejsi-pujcka-ihned.cz/


Ako som už vyššie spomínala, hotovostné pôžičky na ruku občas môžete získať aj v bankách. Napríklad VÚB banka má produkt, ktorý sa volá flexipôžička, ale spĺňa všetky parametre pôžičky na ruku. V podstate je to ale bezúčelový úver. Ako získať takýto bezúčelový úver z banky?



Klient, ktorý má o tento produkt záujem nie je povinný dokladovať účel svojej pôžičky a požičané peniaze môže využiť na čo bude chcieť. Avšak bez doloženia potvrdenia o príjme mu pôžička schválená v banke nebude. Banky sú opatrnejšie, čo sa týka schvaľovania úverov v porovnaní s nebankovými spoločnosťami. A práve preto si môžu dovoliť lepšie a výhodnejšie úroky a podmienky, za ktorých klientom požičajú peniaze.



Čo však v prípade, že máte o bezúčelový úver záujem, ale nechcete dokladovať príjem? Aj to sa dá vybaviť. Stačí, ak si o takúto pôžičku zažiadate v banke, kde Vám chodí každý miesac pravidelne výplata a máte o starosť menej. Banka tak vidí, že máte pravidelný príjem a nemusí sa tak obávať, že by ste nevedeli svoj dlh splácať. Takýmto spôsobom môžete získať až 2000 eur.

Ak sa Vám ani táto forma rýchlej pôžičky nepozdáva, potom máte na výber ešte jednu možnosť a tou je povolené prečerpanie na Vašom osobnom účte. V tomto prípade sa jedná o okamžitú pôžičku, ktorú môžete mať k dispozícii kedykoľvek, kdekoľvek, stačí len zájsť do bankomatu a vybrať si želanú sumu. V takom prípade máte peniaze k dispozícii okamžite. Veľkou výhodou povoleného prečerpania je, že peniaze v prípade núdze môžete mať na ruke doslova za pár sekúnd. Nepotrebujete vypĺňať žiadnu žiadosť o pôžičku, jednoducho si ich len vyberiete z bankomatu. Povolené prečerpanie na účte však musíte mať schválené dopredu vašou bankou a jeho výška závisí od toho, koľko peňazí si každý mesiac posielate na daný bankový účet.

Aj keď to znie takmer ideálne, v tomto prípade tiež platí - niečo za niečo. Bezúčelové spotrebné úvery v banke majú výhodnejšie úroky ako nebankové pôžičky na ruku, avšak povolené prečerpanie má často ešte vyššie úroky, aké bývajú zvykom pri nebankových pôžičkách tohto druhu. Ale ak máte možnosť požičané peniaze rýchlo splatiť, potom povolené prečerpanie môže byť pre Vás skôr výhodou, ako nevýhodou. Peniaze môžete pri povolenom prečerpaní splatiť hneď bez zbytočných poplatkov za predčasné splatenie a to dokonca aj jednorázovo. Stačí na svoj účet previesť dostatočnú sumu peňazí, ktorá privedie Váš účet na nulu, alebo do plusových hodnôt. Vtedy sa Vaša pôžička považuje za splatenú. Treba si dávať pozor, aby ste sa omylom, alebo svojou nepozornosťou náhodou nedostali do mínusu, lebo vtedy Vám nemilosrdne začnú nabiehať úroky.

Potrebujete pôžičku na ruku ihneď? Veríme, že sme Vám v tomto článku dostatočne objasnili všetky pre a proti. V prospech nebankových spoločností hrá fakt, že pôžičku získajú aj ľudia, ktorí nemajú pravidelný príjem, alebo sú evidovaní v registri dlžníkov. Výhoda pôžičiek z bánk je, že majú v porovnaní s tými nebankovými nižšie úroky a tým sa požičaná suma v konečnom dôsledku menej preplatí. O nevýhodach jedného aj druhého sektoru sme si povedali toho už dosť. V každom prípade si zvážte čo je pre Vás prioritné a podľa toho sa rozhodnite, či si túto pôžičku vezmete z nebankového sektoru, alebo o ňu požiadate v niektorej z bánk.

58 komentárov:

  1. Anonymný16:30

    Kto poskytuje pozicky na ruku v regione Nitra a okolie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Admin09:11

      Ako som pisala v clanku tak tieto nebankove spolocnosti poskytuju pozicky na ruku Pohotovosť, Kešovka, Quatro, Proficredit, Provident, Slovenská požičovňa, a Profireal. Uz si staci len najst, ktore z nich maju oficialne zastupenia v Nitre a potom si dohodnite stretnutie.

      Odstrániť
    2. Anonymný07:08

      Dobry den, aj ja by som mal zaujem o pozicku na ruku. Kolko mi mozete pozicat? Vdaka!

      Odstrániť
    3. Adam13:43

      Zdravim Vas...som zamestnany a mam aj pravidelny prijem, ale napriek tomu by som potreboval pozicat na ruku....takych 400 eur. Kto by mi s tym vedel pomoct?

      Odstrániť
    4. Anonymný16:17

      Tiez som z Nitry a potrebujem surne pozicat peniaze. Poznate nejakych dobrych a cestnych sukromnych veritelov?

      Odstrániť
    5. Fajn pôžička14:53

      Dobrý deň, v prípade, že máte záujem o pôžičku vyplňte si našu online žiadosť na stránke http://fajnpozicka.sk

      Odstrániť
    6. Cecil19:03

      Dobry den, mate niekto skusenosti s fajnpozickou? Ako rychlo si tam dokazem vybavit uver? Vdaka§

      Odstrániť
    7. Anonymný09:38

      Dobry potrebujem surne peniaze na ruku - 200 euro. Pozna niekto vhodnu pozicku na ruku?

      Odstrániť
  2. Anonymný19:03

    Volam sa Jana a tiez by som mala zaujem o rychle pozicky ihned na ruku...kolko by ste mi mohli pozicat?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný08:09

      Tiez by som mala zaujem o rychlu pozicku na ruku. Islo by asi tak cca o 300 euro, bolo by to mozne?

      Odstrániť
    2. Anonymný13:10

      Dobry den, volam Sa jozef, mam 35 rokov a mam zaujem si pozicat peniaze na ruku ihned.

      Odstrániť
    3. Anonymný07:09

      Ja potrebujem poicat 5000 euro...najlepsie na zmenku. Dakujem.

      Odstrániť
    4. Anonymný13:44

      Tiez potrebujem pozicat 5000 eur v hotovosti. Podpisem aj zmenku a mozno by som zohnal aj rucitela...

      Odstrániť
    5. Filipa19:04

      Pekny vecer prajem. Potrebovala by som pôžičku vo výške 15000 eur, vedel by mi s tým niekto pomôcť? Poprípade odporučiť dobrú spoločnosť..
      ďakujem S pozdravom Filipa

      Odstrániť
  3. Anonymný08:04

    Prosim Vas a ake maju tieto rychle pozicky na ruku ihned urok? Mal by som o ne zaujem, lebo by som portreboval okamzite hotovost, ale nechcem sa zadlzit u spolocnosti s vysokym urokom...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Admin08:22

      To sa pri kazdej spolocnosti lisi...Co by som Vam odporucila je ist do Vami vybranych nebankovych spolocnosti a spytat sa ich, ake pozicky na ruku, alebo teda hotovostne pozicky na ruku ponukaju. Ked im vysvetlite svoju situaciu mozno spolu pridete aj na ine, Vam viac vyhovujuce riesenie :)

      Odstrániť
    2. Anonymný16:18

      Presne to isté som sa chcel spýtať aj ja :) Ďakujem pekne za odpoveď.

      Odstrániť
    3. Anonymný19:05

      Podla mojho skromneho nazoru, taketo rychle pozicky su len pieskoviskom pre uzernikov, ktori sa snazia nachytat zufalych ludi. Preto apelujem vsetkych, nech si poziciavaju len od bank, alebo renomovanych spolocnosti.

      Odstrániť
  4. Anonymný13:11

    Potrebujem rychlu pozicku na ruku! Ak by mi niekto bol ochotny pozicat 250 eur v hotovosti, bola by som neskonale vdacna!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tereza19:11

      Prosim Vas? Ozval sa Vam niekto? Aj ja potrebujem okamzite pozicat 250 eur v jhotovosti a nemam sa na koho obratit!

      Odstrániť
  5. Anonymný07:56

    Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a cenovo dostupnými úrokovými sadzbami vo výške 2%. Kontaktujte nás pre spracovanie úveru a prevod do 48 hodín; napíšte nám teraz: ludmilaloancompany7@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný07:10

      Dobry den, poziciavate na ruku aj nezamestnanym? Ak hej, ozvyte sa mi prosim.

      Odstrániť
    2. Anonymný16:14

      Dobry den, mal by som o Vasu pozicku zaujem. Kde mam prosim vyplnit formular?

      Odstrániť
    3. Rudo11:16

      Zdravim. Potrebujem pozicku peniaze na ruku, ale mam zapis v registri. Mohli by ste mi pozicat 300 uero?

      Odstrániť
    4. Anonymný19:06

      Caute, mate niekto skusenost s tym sukromym podnikatelom? nech zas niekomu nenaletim!

      Odstrániť
  6. Anonymný13:38

    Dobry den, kto by ste mi mohli pozicat 2000 euro na ruku ihned v hotovosti? vdaka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný16:20

      Pomohol Vam niekto? Tiez by som potreboval pozicat presne 1000 euro.

      Odstrániť
    2. Julius07:52

      Dobry den, tiez by som potreboval pozicat 1500 eur na ruku na opravu auta.

      Odstrániť
    3. Anonymný19:10

      Potrebujem si pozicat 2400 e, ale mam zaujem iba o pozicky bez poplatku vopred!

      Odstrániť
  7. Anonymný13:41

    Potrebujem pozicku peniaze na ruku ihned!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bezúčelová pôžička19:12

      www.zltymelon.sk/Najvyhodnejsia-Pozicka‎
      Požičajte si od 500 do 10tis Eur
      za bezkonkurenčných podmienok

      Odstrániť
  8. Anonymný15:25

    Kde v Martine sa da vybavit rychla pozicka na ruku? Potrebovala by som v hotovosti asi tak 700 eur, a to dost surne....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný20:42

      Ja by som tiez potrebovala pozicat peniaze na ruku v hotovosti, ale len 350 eur. Trencin a okolie.

      Odstrániť
    2. Anonymný18:00

      Potrebujem pozicku na ruku 50é E. Som student vysokej skoly. Cez leto mam dohovorenu brigadu. peniaze by som vedel vratit do dvoch mesiacov

      Odstrániť
  9. Rýchla pôžička 100 EUR20:48

    Potrebujete rýchlo peniaze? Žiaden problém! Požičajte si až 100 € jednoducho až na 30 dní.
    Popis pôžičky

    1 € - 100 €
    bez poplatku
    splatnosť: 30 dní
    výplata bezhotovostne
    rýchlosť poskytnutia
    bez uvedenia účelu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný11:15

      Dobry den, poskytujete pozicku na ruku aj pre region Bratislava a okolie?

      Odstrániť
    2. Anonymný13:52

      Zdravim, prosim ako rychlo mozem mat peniaze na ucte pri Vasej rychlej pozicke? Dakujem!

      Odstrániť
  10. Anonymný08:14

    Aky ma tato rychla pozicka peniaze na ruku urok? Ak by to bolo do 3% tak by som to celkom prijala

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Marek07:24

    potrebujete pôžičku napíšte nám teraz: marekhaval@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný11:14

    Potrebujem pozicku ihned na ruku. Pracu mam.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Anonymný17:54

    Zdravim Vas, mam zaujem o pozicku na ruku od sukromenho podnikatela, moze byt z celeho slovenska.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Rýchle pôžičky pre Vás17:58

    Rýchle pôžičky pre živnostníkov a podnikateľov do 4000 Eur. Možnosť vyplatenia do 48 hodín. Bez nazerania do bankových registrov. Podmienkou vyplatenia nie je zisk ale ročný príjem na DP.
    Info Nonstop 0903 707 889

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Pôžička 180 EUR na 30 dní‎06:16

    www.totalpozicky.sk
    > 0 % úrok
    > 0 € poplatky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný16:45

      Dobry den, poziciavate peniaze aj na ruku?

      Odstrániť
  16. Anonymný11:33

    Zdravim, volam sa Aneta a mam zaujem o rychlu pozicku 5000 eur. Splatila by som to do jedneho roka. Piste len seriozny zaujemcovia.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Anonymný12:48

    Zhanam rychlu pozicku. Potrebujem si surne pozicat 2000 eur. Pracu mam, v registri nie som, ale nemam cim rucit. Splatka moze byt maximalne 100 euro mesacne.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Anonymný07:58

    Kto mi zzo Serede pozicia rychlo peniaze na ruku. 200 eur. Vsetko vratim!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Férová rýchla pôžička07:38

    Potrebujete požičať rýchlo peniaze? Férová ponuka pôžičiek od 600 Eur až do 20000 Eur. Jednoduché a zrozumiteľné podmienky. Všetko bez poplatkov. Pre schválenie pôžičky stačí vyplniť online žiadosť na našej stránke www.uvermarket.sk. Peniaze posielame ihneď po schválení.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Rýchle pôžičky pre Západné Slovensko22:14

    Rýchle pôžičky pre zamestnaných aj dôchodcov do 2500 eur. Možnosť získania úveru do 48 hodín. Bez kontroly bankového registra. Len západné Slovensko okresy: BA – DS – NZ – SC – PK – TT – HC – PN – MA – SE – SI.
    Kontakt 0903707889

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný13:56

      Dobry den, chcem rychle pozicky na ruku, ale prevziat si ich mozem len v Bratislave, aky mate urok prosim vas?

      Odstrániť
  21. Rychla pozicka na ruku16:41

    Zdravim, potrbujem rychlo pozicat peniaze, najlepsie od sukromneho investora. Potreboval by som 10 000 E. Piste sem zaujemci. Som spolahlivy, nie som v registri a mam stale zamestnanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Pôžička na ucet 700€ - dohodnutapozicka.sk‎19:26

    Pôžička bez registrov a príjmu Peniaze po schválení do 10 minút
    Viac na www.dohodnutapozicka.sk/pozicka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný09:47

      Dobry den, prosim, poziciavate aj ludom, co maju zapis v registri dlznikov? Vdaka

      Odstrániť
  23. Pôžička na čokoľvek - od 2 000€ a úrokom už od 8,39% p.a‎09:12

    Potrebujete peniaze? Kliknite si na www.cetelem.sk/Pozicky‎ a vyplňte si žiadosť o úver. Okamžité posúdenie vašej žiadosti!

    - Výsledok posúdenia ihneď
    - Bez viazanosti a ručenia
    - Bez poplatkov

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pavol09:49

      Ahojte, mate niekto skusenosti s Cetelemom, ci pozicaju peniaze aj niekomu, kto ma pravidelny prijem, ale nema zamestnanie? Vdaka!

      Odstrániť
  24. Johny13:34

    Mam zaujem o pozicku na ruku - Nitra a okolie, len bez poplatkov vopred!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný09:50

      Johny, ozval sa Vam niekto? Tiez som z Nitry a potreboval by som urgentne si pozicat peniaze.

      Odstrániť
  25. Anonymný09:46

    Surne potrebujem vybavit rychlu pozicku na ruku! Som mamicka na materskej, maly ma 1 rok a mam partnera, ktory pracuje v Rakusku.

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)