VIAMO - Posielanie Peňazí Nikdy Nebolo Jednoduchšie

Mať pri sebe stále dostatok hotovosti, to trápi asi každého z nás. Nechceme pri sebe nosiť veľa peňazí, aby nás tak neškrela prípadná strata, alebo krádež peňaženky, ale nonstop sa naháňať za bankomatmi sa nám tiež akosi nechce. Riešením býva, že keď nemáme pri sebe potrebnú hotovosť, požičiame si od kamarátov, kolegov, alebo známych s tým, že im to chceme čo najskôr vrátiť. Minimálne hneď po prvej návšteve bankomatu.

Život však prináša kopec nepredvídateľných udalostí a čo keby sa dali drobné pôžičky od kamarátov vybaviť oveľa rýchlejšie a jednoduchšie? Pýtate sa ako? Stačí, ak si aktivujete vo svojom smartfóne Viamo.

Čo je Viamo Vám názorne objasní toto krátke video.


V podstate jediné, čo sa od Vás očakáva je zaregistrovanie sa na stránke http://viamo.sk/osoba/ , aby ste si mohli spárovať svoje telefónne číslo s bankovým účtom, potom si stiahnite aplikáciu Viamo do svojho telefónu a potom už môžete bez problémov vyrovnávať drobné dlžoby prostredníctvom tejto služby. Zadáte telefónne číslo osoby, ktorej chcete poslať peniaze, napíšete sumu a môžete pridať krátku správičku, aby bolo prijímateľovi platby jasné, za čo mu peniaze prišli. Čiže ak ste boli napríklad so svojou sestrou v kine a nemali ste akurát pri sebe hotovosť, nemusíte dve minúty pred začiatkom premietania splašene behať po okolí a hľadať najbližší bankomat. Namiesto toho sa môžete pohodlne posadiť a cez úvodné reklamy pošlete cez Viamo sestre peniaze za lístok. Aké jednoduché, však?

Ak máte obavy, že celý tento proces je komplikovaný, nemusíte sa báť. Ak viete poslať sms, potom budete určite vedieť poslať peniaze cez Viamo.

Takže, vieme už, že posielať peniaze cez Viamo je ľahké a rýchle. Ale čo to stojí? Ďalšia zo skvelých vlastností tejto aplikácie je tá, že Viamo je úplne zadarmo. Pokiaľ niekomu pošlete peniaze, príde mu presne taká suma, akú ste zadali. Prijímateľovi sa peniaze prevedú na jeho účet prostredníctvom elektronického prevodného príkazu. Príjemcu to niečo stojí iba v prípade, že mu jeho banka účtuje poplatok za prichádzajúcu platbu.
VIAMO - Posielanie Peňazí Nikdy Nebolo Jednoduchšie
Zdroj: fony.sk

Ďalej záujemcov o využívanie tejto aplikácie zaujíma, či môžu posielať peniaze aj v prípade, že ich banka Viamo nepodporuje. V takom prípade môžete peniaze cez Viamo len prijímať. Posielať ich môžete ak máte účet v ZUNO, Tatrabanke, alebo VÚB. Ak nemáte účet v jednej z týchto troch bánk, nemusíte zúfať. Banky si uvedomujú, že Viamo sa stáva zo dňa na deň populárnejšie a preto nepochybne väčšina z nich zaradí túto aplikáciu do svojich služieb.

A čo v prípade, že chcete poslať peniaze osobe, o ktorej viete, že Viamo nemá? To na príjem platieb nemá žiaden vplyv. Prijímať peniaze môže každý bez ohľadu na to, či je zaregistrovaný člen Viamo, alebo nie.

Tak na čo ešte čakáte? Posielanie peňazí kamarátom ešte nikdy nebolo ľahšie. Pre viac informácii si preštudujte FAQ na stránke viamo.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)