Nájdite Lacné Letenky Cez Google - Vyskúšajte Vyhľadávač Leteniek Google Flights

Hľadáte lacné letenky? A čo tak si na pomoc prizvať Google? Google začal svoje pôsobenie ako internetový vyhľadávač. To už však ani zďaleka nie je jeho jediný predmet záujmu. Vďaka tomu, že Google zamestnáva najinteligentnejších a najkreatívnejších ľudí na tejto planéte, nie je takpovediac nič, čo by v tejto spoločnosti považovali za nemožné. V Google sa snažia zjednodušiť život ľuďom najviac ako je to možné a preto vyvinuli novú službu, ktorá Vám umožní nájsť najlacnejšie letenky do Vami zvolenej destinácie už za pár sekúnd.

Naháňa Vám tzv. "bookovanie" leteniek strach a neviete sa v letenkových vyhľadávačoch orientovať? S novinkou Google Flights Vám to nehrozí. Ak viete používať internetový vyhľadávač Google, potom tento vyhľadávač lacných leteniek Vám nebude robiť najmenšie problémy.

Ako Google Flights funguje?

Vyberiete si dátum a miesto príletu a odletu, počet osôb, pre ktoré chcete letenky kúpiť. Poprípade si môžete ešte navoliť triedu, ktorou uprednostňujete letieť, ale v tejto službe je už prednastavená možnosť "Economy" - ekonomická, čiže druhá trieda. Ak sa Vám tento filter zdá byť príliš všeobecný, môžete si upraviť v nastaveniach, či si na svojej ceste želáte mať medzipristátie, alebo nie. Taktiež môžete zvoliť konkrétnu sumu, do ktorej sa chcete zmestiť, ak máte obmedzený rozpočet. A ak Vám ani najlacnejšia letenka na svete nestojí za to, aby ste na letisku už museli stepovať o piatej ráno, potom pre Vás je tu možnosť si nastaviť želaný čas odletu a príletu.
Nájdite Lacné Letenky Cez Google - Vyskúšajte Vyhľadávač Leteniek Google Flights
Zdroj: http://blog.bitmarketing.com

Ak máte stále pochybnosti, pozrite si toto video, ktoré znázorňuje, ako služba Google Flights funguje v praxi.

Google Flights Vám po "naťukaní" Vašich preferencií za pár sekúnd vyhľadá ceny leteniek do Vami vybranej destinácie od rozličných leteckých spoločností. Potom si už tento zoznam môžete zoradiť podľa ceny, dĺžky letu, aeroliniek, alebo počtu zastávok.
Zdroj: http://www.traveltechnology.com

Google vie, že ľudia sú motivovaní hlavne vizuálne a že krásne fotky miest a krajín dokážu "navnadiť" na cestovanie viac ako tisíc slov. Z tohoto dôvodu v službe Google Flights pri nasledovnej návšteve uvidíte fotky miest, kam ste hľadali letenky naposledy :)

Google Flights je úžasný pomocník, ktorý značne uľahčí vyhľadávanie a rezervovanie leteniek do celého sveta. Ako je to ľahké si môžete vyskúšať na stránke https://www.google.com/flights/

Tak čo? Vyskúšate službu Google Flights pri plánovaní svojho najbližšieho výletu do zahraničia?

8 komentárov:

  1. Anonymný13:33

    To je uzasne! Vobec som netusila, ze takato sluzba existuje! Ked pojdem najblizsie na dovolenku, urcite budem letenky hladat cez google flights. Este si to porovnam s inymi vyhladavacmi a ked sa mi osvedci, tak urcite sa na vsetky ostatne vykaslem a budem pouzivat len google :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Admin13:43

      Dakujem :) Daj potom vediet, ako sa ti Google Flights osvedcil v porovnani s inymi vyhladavacmi leteniek.

      Odstrániť
  2. Luky19:04

    A da sa na tom Google Flights nadstavit aj ina mena ako dolare? lebo v tom videu boli tusim britske libry, tak ma napadlo, ci niekde nebudu aj eura :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Admin19:18

      Luky, tiez som na to pozerala, ale nech som to skumala akokolvek zmenit menu na eura som nejako nedokazala. Ale kedze Google Flights je pomerne nova sluzba, predpokladam, ze ostatne meny vcelku rychlo pribudnu do jej repertoara :) Google totiz malokedy robi veci polovicato :)

      Odstrániť
  3. Anonymný14:04

    Paráada! Ďalší spôsob ako hľadať lacné letenky :) To poteší! Díky za info!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Admin14:31

      Tesim sa, ze sa clanok pacil :)

      Odstrániť
  4. Nataly13:27

    Caute, neviete ci su to letenky do celeho sveta, alebo len do Europy?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Admin13:45

      Ahoj Nataly, samozrejme, ze google vyhladava letenky do celeho sveta :)

      Odstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)