Zákaznícka modrá karta METRO

Zákaznícka modrá karta METRO je určená všetkým podnikateľom, ktorí o ňu môžu požiadať v zákazníckej zóne prevádzok METRO, kde Vám ju okamžite vydajú. Zákazník sa môže na mieste registrovať, potom mu je vydaná zákaznícka karta METRO a môže ihneď začať nakupovať. Bližšie informácie získate na Infolinke spoločnosti METRO 0850 700 707.

Zákaznícka karta METRO je neprenosná
To je prvá podmienka, ktorú by mali mať všetci majitelia zákazníckej karty METRO na pamäti. Prístup k nej by mali mať iba osoby, ktoré sú oprávnene konať v mene podnikateľského subjektu, na ktorý je karta vydaná. Spoločnosť METRO poskytuje svoje služby exkluzívne len registrovaným zákazníkom, medzi ktorých patria živnostníci a s.r.o. - čky. Medzi najjednoduchšie spôsoby, ako zariadiť, aby do stredísk mali prístup iba oprávnené osoby je systém neprenosných zákazníckych kariet. Ak ste si požičali od známeho zákaznícku kartu METRO, musíte vždy rátať s tým, že Vás zamestnanci tejto siete obchodov môžu kedykoľvek vyzvať, aby ste okrem karty predložili aj iný doklad totožnosti, poprípade oprávnenie konať v mene podnikateľského subjektu, na ktorý bola zákaznícka karta METRO vydaná. Ak sa zistí, že na danú kartu nemáte právo nakupovať, potom Vám nebude umožnený nákup v METRO.

Koľko osôb môže nakupovať na jednu zákaznícku kartu METRO?
Ak potrebujete pomoc pri nakladaní, alebo vykladaní tovaru, či asistenciu pri samotnom nákupe, na jednu zákaznícku kartu METRO s Vami do priestorov prevádzky môže vstúpiť ešte jedna osoba staršia ako 12 rokov.
Zákaznícka modrá karta METRO


Čo robiť keď mi ukradnú zákaznícku kartu METRO, alebo ju stratím?
Zákaznícka modrá karta METRO
Zdroj: metro.sk
Stratu môžete, ale aj nemusíte ohlásiť na polícii. Ak však krádež na polícii oznámite, nie ste povinný za znovuvystavenie zákazníckej karty METRO platiť poplatok 2 eurá. Potvrdenie o nahlásení straty na polícii je zákazník povinný predložiť na nahliadnutie pracovníkovi recepcie.

2 komentáre:

  1. Baska12:11

    Na zakaznicke modre karty Metro maju narok vsetci zakaznici metro?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný21:58

    Dobry den, kde si prosim mozem vybavit zakaznicku modru kartu metro?

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)