Ako Zbohatnúť Podvodom

Dá sa zbohatnúť aj podvodom? Ak áno, ako? Je to vôbec možné? Mnoho spoločností po celom svete denno denne dokazuje. A naše malé Slovensko nie je výnimkou. Ale ako sa dá zbohatnúť podvodom? Príklady podvodných biznisov vidíte v bežnom živote denno-denne. V prvom rade si každá spoločnosť (aj seriózna, aj podvodná) musia položiť otázku, kto bude ich cieľová skupina, čiže na akého zákazníka sa zamerajú. Podvodné spoločnosti bohatnú na zúfalých ľudí (ktorí sa uchyľujú k zúfalým riešeniam) a potom (bohužiaľ, ale je to tak) na hlúpych ľuďoch. Hlúpy a naivný človek podpíše čokoľvek, neoverí si referencie, nepríde mu podozrivé, že daná spoločnosť pôsobí v danom štáte len zopár mesiacov, že na seba neuvádza žiaden relevantný kontakt, iba akúsi narýchlo vytvorenú emailovú adresu.



Ako teda spoľahlivo rozpoznáte, že sa ste natrafili na podvod, ktorým si chce niekto druhý namastiť vrecká?

  • Klikačky, čítanie mailov, alebo inak povedané, za málo práce dostanete nepredstaviteľné bohatstvo. Keď sa nad tým logicky zamyslíte, snáď nemôžete veriť tomu, že niekto by bol ochotný Vám štedro zaplatiť za prácu, ktorú by zvládol hocikto? Každopádne si musíte zapamätať, že dobre sa platí len za špecializovanú prácu, ktorej predchádzajú dlhé roky štúdia a skúseností v odbore. Ak Vám niekto tvrdí opak, zaváňa to podvodom.

  • Predávanie „zaručených“ liekov na chudnutie, alebo zdravotníckych pomôcok. Podvodníci veľmi dobre vedia, že na čom mnoho ľudí nešetrí, to je ich zdravie. Ak niekto má dlhodobý zdravotný problém a niekto mu na neho ponúka jednoduché riešenie, v podobe tabletky, alebo zázračného náramku, potom je veľmi pravdepodobné, že na podobnú ponuku skočí. Pýtate sa prečo? Lebo je zúfalý. On má problém a niekto mu ponúka riešenie. Vy by ste reagovali inak?
  • Lepenie, skladanie, oblizovanie známok, atď...No dobre, to oblizovanie známok sme si vymysleli, ale pointu chápete. Pracovná sila v Európe je pomerne drahá a preto výroba sa vo väčšine prípadov presúva do Ázie. Tam sú ľudia ochotní makať oveľa intenzívnejšie a za oveľa menej peňazí. Ak si teraz myslíte, že ste chudobní a že Vás Váš šéf vykorisťuje, potom si odskočte na pracovný pobyt do Číny. Veľmi rýchlo za Vám zacnie za šéfkom, ktorého teraz nemôžete ani vystáť. Keď spracujete túto logickú premisu, prečo by potom niekto na takéto nárazové práce, kedy je potrebné spraviť kvantum roboty za minimum času si najímal drahú pracovnú silu v Európe? Nuž, jedine preto, že by chcel na nej zbohatnúť. A aj sa to rozličným firmám darí. Uverejnia inzerát, najčastejšie v krajoch s vysokou nezamestnanosťou a potom už len so založenými rukami čakajú a pozerajú sa, ako im skáču rybky doslova samé na udicu. Ochotne poskytujúc svoje osobné údaje v dobrej viere, že si zarobia nejaké to euro navyše sa veľmi škaredo popália. Odpracujú si svoje, alebo zaplatia registračný poplatok, ale žiadne zarobené peniaze z danej spoločnosti neuvidia.
  • Pyramídové hry – ich podstata spočíva v brilantne jednoduchej myšlienke. Predstava, že na Vás pracujú iní ľudia a Vám chodí časť ich ziskov je viac než lákavá. Každému sa hneď v mysli vynorí ten najlepší možný scenár, kedy má „pod sebou“ stovky ľudí a on nemusí pohnúť ani prstom. Poteším Vás, takto sa naozaj dá zbohatnúť. Ale platí to len pre človeka, ktorý stojí na vrcholku pyramídy. Ostatní ľudia sa namáhajú a nezarobia viac ako zopár desiatok eur, ak vôbec.
    Ako zbohatnúť podvodom
    Zdroj: work.yourway.net
  • Najprv nám zaplať tento miniatúrny poplatok a my ti odhalíme veľké tajomstvo, ako zbohatnúť – že Vám to znie povedomo? Myslíte si, že neexistuje nikto, kto by sa nechal presvedčiť na niečo podobné? Mýlite sa. Poplatky za exkluzívne informácie bývajú zväčša tak malé a zanedbateľné a ponuka, čo za tento symbolický poplatok môžete získať je tak lákavá, že väčšina ľudí, čo príde do kontaktu s niečím takým sa nechá zlákať. Po zaplatení zistí, že ide samozrejme o podvod, ale brániť sa proti takýmto spoločnostiam nemá zmysel a nikto na to ani nemá chuť. Veď si to len predstavte, Vy by ste sa išli hnať daných podvodníkov pred spravodlivosť za 1 euro? Asi by ste na to nemali energiu, ani nervy...A ani by sme sa Vám nečudovali. Faktom ostáva, že si dané podvodné spoločnosti nerušene operujú ďalej a bohatnú na naivite ostatných ľudí.

9 komentárov:

  1. Jano16:32

    Podvodnikov je vela, vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude. Ale nachytat sa daju len sprosti a naivni ludia...dobry clanok!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný11:05

    Ludia by sa mali skorej pitat samych seba, ako zbohatnut a nekradnut. Vela penazi by sme chceli mat vsetci, ale zachovat si pri tom ciste svedomie je uz tazsie...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Timea14:48

    Ako zbohatnut na Slovensku? No jedine podvodom!! Mam pocit, ze tu sa maju dobre iba podvodnici a zlodeji!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný21:54

    klikacky su strasna hovadina...na tom zbohatnu iba ti, tkori na to namotavaju ludi a oni im sadnu na lep

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný07:53

    Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a cenovo dostupnými úrokovými sadzbami vo výške 2%. Kontaktujte nás pre spracovanie úveru a prevod do 48 hodín; napíšte nám teraz: ludmilaloancompany7@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Garantovaná půjčka,celá SR07:37

    PŮJČKA,která je bez nahlížení do registru,od přímého investora ze soukromých zdrojů.Potřebujete si půjčit menší nebo větší obnos od 1200eur – 200000eur.Čerpáte peníze tak,jak se u renomované firmy očekává.Máme výhodné podmínky a nízký úrok od 6%.Veškeré potřebné informace se dozvíte a vše vyřídíte z pohodlí domova.Neváhejte a volejte na tel.: +420722341717

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný07:10

    Ak niekto vobec rozmysla nad tym, ako zbohatne podvodom, potom si nezasluzi zbohatnut vobec!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný07:58

    Dobry den, je ta praca skladanie obalok este stale volna? mala by som o nu velky zaujem! Mam vela volneho casu, tak by som ho chcela takto vyuzit...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Práca z domu za 1 000 € - pzd.sk‎07:24

    Zarábam prácou z domu cez internet. Ukážem ako dosiahnuť príjem 1000 €.
    www.pzd.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)