Cetelem Nákup na Splátky

Cetelem nákup na splátky je pomerne známy produkt nebankovej spoločnosti Cetelem. Je to v podstate klasický spotrebiteľský úver, poskytovaný len formou nákupu na splátky v spolupráci so zazmluvnenými obchodnými partnermi spoločnosti Cetelem, ktorý získate priamo pri nákupe v kamennej predajni, alebo vo vybraných internetových obchodoch. Čo je najväčšou výhodou nákupu na splátky Cetelem? Asi to bude kombinovateľnosť jednotlivých parametrov tejto formy spotrebiteľského úveru.



  • Priama platba – pod priamou platbou sa rozumie, že ňou uhradíte v hotovosti časť kupovaného tovaru od 0-90%, podľa toho, koľko Vám umožňuje Vaša peňaženka.
  • Dĺžka splácania – Vami zakúpený tovar na splátky môžete splácať 6 – 36 mesiacov a niektoré vybrané druhy tovaru až 48 mesiacov.

  • Mesačná splátka – svoju mesačnú splátku môžete prispôsobiť Vášmu mesačnému rozpočtu, aby ste mali istotu, že Vás splácanie príliš finančne nezaťaží. Mesačná splátka zostáva počas celej dĺžky splácania nezmenená.
  • Výška úveru – požičať na vybraný tovar si môžete od 100 až do 17000 eur, záleží na type a konkrétnom vybranom produkte.
  • Ak si si budete brať spotrebiteľský úver Cetelem nákup na splátky do 3400 eur, na jeho vybavenie Vám postačí len občiansky preukaz. Ak je požičaná čiastka vyššia ako 3400 eur, potom bude potrebné predložiť aj ďalšie doklady, ako je napríklad potvrdenie o výške príjmu, atď...

Cetelem nákup na splátky

13 komentárov:

  1. Anonymný10:46

    Cetelem nakup na splatky online je jeden z najlepsich splatkovych systemov, aky som mal moznost vyskusat. odporucam!!! obrovska spokojnost!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peto22:58

      Vazne? CO si si kupoval na splatky, ak sa smiem spytat?

      Odstrániť
  2. Anonymný14:31

    Dobry den, rada by som si kupila cez cetelem nieco na splatky. Je Cetelem v niecom vyhodnejsi oproti inym splatkovym spolocnostiam?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nákup Na Splátky07:39

      Chcete nakúpiť výhodne na splátky?
      Pohodlne online, tovar do 2 dní! Kliknite na www.hej.sk

      Odstrániť
  3. Anonymný21:41

    Ako si mam vybavit cetelem nakup na splatky? A hlavne kde?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný22:52

    Mate tu niekto skusenost s cetelem nakupom na splatky? Ak hej, ako ste boli spokojni?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nákup na splátky Klikshop - klikshop.sk‎07:40

      Cez Quatro na www.klikshop.sk nakúpite na splátky a tovar vidíte ešte pred zaplatením!

      Čierna technika
      Hobby a záhrada
      Nábytok
      Šport

      Odstrániť
  5. Anonymný07:52

    Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a cenovo dostupnými úrokovými sadzbami vo výške 2%. Kontaktujte nás pre spracovanie úveru a prevod do 48 hodín; napíšte nám teraz: ludmilaloancompany7@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Garantovaná půjčka,celá SR07:39

    PŮJČKA,která je bez nahlížení do registru,od přímého investora ze soukromých zdrojů.Potřebujete si půjčit menší nebo větší obnos od 1200eur – 200000eur.Čerpáte peníze tak,jak se u renomované firmy očekává.Máme výhodné podmínky a nízký úrok od 6%.Veškeré potřebné informace se dozvíte a vše vyřídíte z pohodlí domova.Neváhejte a volejte na tel.: +420722341717

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný07:58

    Cetelem nakup na splatky je vyhodny, pohodlny a mozete si dopriat vsetko po com ste kedy tuzili! Odporucam!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Quatro jednoduchý nákup na splátky07:38

    Jednoduchý nákup na splátky vo viac ako 8000 predajniach. Vyberte si z viacerých možností splácania podľa toho, ktorá splátková kombinácia vám vyhovuje
    www.quatro.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Anonymný07:27

    Prosim Vas, aky ma urok cetelem pri nakupe na splatky?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jenny20:16

    Caute, chcem si kupit televizor cez Cetelem nakup na splatky, ale neviem sa rozhodnut, ci je lepsi cetelem, alebo quatro? Ake su vase skusenosti?

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)