Manželská pôžička Triangel k striebornej karte

Manželská pôžička Triangel je produkt, ktorý poskytuje spoločnosť Triangel. Aj keď Triangel sa predovšetkým zaoberá splácaním tovaru na splátky, pôžičky od Triangelu sa tešia veľkej obľube. A Manželská pôžička Triangel nie je výnimkou.

Čo musím o tomto produkte vedieť?
Manželská pôžička Triangel je bezúčelový úver, ktorý je určený manželom, alebo partnerom, ktorí žijú spolu v jednej domácnosti. Vďaka faktu, že manželia, alebo partneri môžu ručiť za seba navzájom je manželská pôžička Triangel veľmi výhodná. Ďalším nesporným plusom je, že o pôžičku môžete zažiadať prostredníctvom online formulára cez internet.

Manželská pôžička Triangel – podmienky:
  • obaja žiadatelia musia mať v čase žiadosti o pôžičku minimálne 18 rokov
  • obaja žiadatelia musia byť buď občanmi SR, alebo musia mať na území Slovenskej republiky aspoň trvalý pobyt
  • obaja žiadatelia musia mať pravidelný príjem, či už v podobe zamestnania, živnosti, alebo poberania dôchodku
  • jeden zo žiadateľov musí vlastniť striebornú kartu Triangel

Ako získam striebornú kartu Triangel?
Strieborná karta Triangel sa získava automaticky a zadarmo pri nákupe na splátky, ak zaplatíte aspoň štyri splátky z nákupu na splátky prostredníctvom spoločnosti Triangel. Strieborná karta Triangel je podmienkou, aby Vám bola schválená manželská pôžička Triangel.

Manželská pôžička Triangel podrobnosti
Ak spĺňate všetky podmienky, už Vám nič nebráni, aby ste si podali žiadosť cez online formulár o manželskú pôžičku spoločnosti Triangel. Na žiadosť budete potrebovať výpis z účtu, občiansky preukaz, plus ďalší doklad totožnosti. Požiadať si môžete o sumu v rozpätí od 1700 – 7000 eur, pričom doba splatnosti sa pohybuje v rozmedzí od 2 – 5 rokov. Manželská pôžička Triangel je zaujímavý finančný produkt, ale skôr, ako podpíšete zmluvu o pôžičke, preštudujte si všetky podmienky, výšku mesačných splátok a taktiež výšku úrokovej sadzby, aby ste neskôr nezostali nepríjemne prekvapení.

8 komentárov:

  1. Anonymný13:05

    Manzelska pozicka Triangel sa da ziskat len k tej striebornej karte, alebo sa da vybavit aj bez toho?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný15:04

    Pozicka Triangel nepatri prave k najvyhodnejsim manzelskym pozickam. Ja by som Vam odporucala sa poobzerat niekde inde...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný22:05

    ako ziskam tuto manzelsku pozicku triangel?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný07:57

    Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a cenovo dostupnými úrokovými sadzbami vo výške 2%. Kontaktujte nás pre spracovanie úveru a prevod do 48 hodín; napíšte nám teraz: ludmilaloancompany7@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. PLENKALL07:34

    Pre získanie pôžičky, ponúkame riešenie. Podanie žiadosti, ako aj celé vybavenie je jednoduché a nie je potrebné nikam chodiť, všetko vybavíte cez web stránku PLENKALL.Nie sme najrýchlejší, ale množstvo spokojných klientov, potvrdzuje náš seriózny prístup. Bankový register neoverujeme. Žiadne skryté poplatky. Dokumenty doručíme poštou kamkoľvek, peniaze pošleme na bankový účet.
    Ak máte otázky, môžete zatelefonovať, pomôžeme - poradíme. Informácie a podanie žiadosti na oficiálnej web stránke nebankovej spoločnosti PLENKALL - oficiálny poskytovateľ pôžičiek.

    Telefón:
    0917291669
    E-mail:
    pozicky@plenkall.com
    Web:
    http://www.plenkall.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný07:41

    Zdravim Vas, zhanam manzelsku pozicku, ale neviem, kde by nam ju poskytli...vo vacsine bank nas odmietaju. Ake podmienky musim splnit, aby som sa kvaôifikovala na tuto pozicku?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Výhodná pôžička Triangel - TriangelPozicky.sk‎07:54

    s extra nízkym úrokom už od 7,5 % na čokoľvek bez založenia majetku.
    www.triangelpozicky.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný11:36

    ZDRAVIM! MAM ZAUJEM O MANZELSKU POZICKU K TRIANGEL KARTE. NEMAM VSAK TRIANGEL KARTU, AKO JU ZISKAM?

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)