Prestížne Kreditné Karty - Platinová Karta

Medzi prestížne kreditné karty patria premium kreditky, platinové, ale aj zlaté karty. Platinové karty podobne ako zlaté poskytujú rovnaké výhody. Otvoria Vám dvere do letiskových salónikov, ponúknu Vám zľavu na ubytovanie v hoteloch, prvotriednych reštauráciách po celom svete. Platinová kreditná karta predstavuje súbor nadštandardných služieb, neporovnateľne vyšší úverový rámec, ktorý zabezpečí istotu finančných prostriedkov aj v prípade, že niekedy by eventuálne mohlo dôjsť k strate kreditnej karty, plus rozličné druhy poistenia, ktoré sú buď zahrnuté v cene karty, alebo sú k dispozícii klientom formou voliteľných doplnkov ku karte.





Máte o platinovú kartu záujem? Ako sa k nej dostanete?

Prvotným predpokladom k tomu, aby ste získali jednu z prestížnych kreditných kariet je dostatočne vysoký mesačný príjem. Spolu s vlastníctvom karty ste oprávnený získať v prípade potreby vysoký úrok, ku ktorému Vám vo väčšine prípadov neplynú okolo 40 dní úroky. V niektorých spoločnostiach môžete požiadať o platinovú kartu, ale aby Vám ju schválili, mali by ste mať príjem aspoň okolo 1000 – 1500 eur mesačne. Niektoré prestížne karty Vám môže ponúknuť len banka, ktorá podľa svojho uváženia ich ponúka veľmi bonitným klientom – medzi také kreditné karty patrí napríklad American Express Centurion Black.




Platinová karta – výhody:
Platinová kreditná karta
Zdroj: en.wikipedia.org

  • cestovné poistenie
  • úrazové poistenie
  • vysoký úverový rámec
  • nadštandardné denné limity na výber peňazí z bankomatu, alebo platbu kartou
  • možnosť získania členstva v IAPA, ktorá držiteľovi karty zabezpečí zľavy na hotely, požičovné áut po celom svete (pre karty MaterCard)
  • možnosť získania členstva v programe Priority Pass, ktoré držiteľa karty oprávňuje na vstup do VIP salónikov na medzinárodných letiskách a mnohé ďalšie výhody, ktoré iste ocení pri častom cestovaní
    Prestížne kreditné karty - platinová karta
    Zdroj: miss-swiss.com
  • nonstop zákaznícka linka, na ktorú sa držiteľ platinovej karty môže obrátiť v prípade jej straty, alebo krádeže.


2 komentáre:

  1. Anonymný11:09

    Kolko musim mat na ucte, aby som mohla mat platinovu kartu zuno?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný14:51

    Platinova karta je symbol prestize...pochybujem, ze by ju niekto chcel mat kvoli vyhodam. Ide len o tu prestiz...

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)