Matrace v Akcii 1+1 ZADARMO a Hneď Sa Vám Bude Sladšie Spať

Pokiaľ ide o zdravie a dobré výkony v našom každodennom živote, kvalitný spánok je alfou a omegou. No a takýto spánok Vám zabezpečí ani nie tak posteľ, ako kvalitné matrace. Zatiaľ čo posteľ je skôr dizajnérskym počinom, ktorý definuje interiér spálne, matrac je niečo, čo nemôžete nechávať na náhodu.


Že doteraz ste spávali na rozťahovacom gauči a nemáte žiadne zdravotné problémy? Počkajte ešte zopár rokov a uvidíte. Keď je človek mladý, jeho organizmus a telo sa dokážu vysporiadať takmer so všetkým. Ale ako nám roky pribúdajú, zisťujeme, že zdravie nie je ani zďaleka samozrejmosťou.


Čo všetko treba zohľadniť pred kúpou matracov?


To je otázka, ktorú si musíte položiť ešte predtým, ako vstúpite do obchodu. Čo všetko od dobrého matraca očakávate? Hlavne neodpovedajte: "Len nech je lacný…" Najlepší matrac býva spravidla taký, ktorý Vašej chrbtici dáva správnu podporu a tým Vám zaručí pohodlný a ničím nerušený spánok. Každý človek má však iné potreby a preto sa netreba čudovať tomu, že každému z nás vyhovuje iný typ matracov. Koľko vážite? Aká je Vaša výška? Máte nejaké zdravotné problémy? Ak sa s Vašou váhou zmestíte do priemeru, potom by ste s výberom matracu nemali mať problém. Matrace sú dnes vyrábané tak, aby vytvorili telu, ktoré na nich leží na správnych miestach akýsi protitlak a na iných sa zase prispôsobia krivkám a líniám tela. V praxi to znamená, že poskytnú oporu chrbtici, ale zároveň sa Vám bude na nich pohodlne ležať bez nepríjemného otláčania, alebo bolesti. Čo sa týka dĺžky, ideálny matrac by mal byť cca o 10, alebo 20 cm dlhší, ako je Vaša výška. No a v neposlednom rade by ste pri kúpe matraca mali vziať do úvahy, Vaše zdravotné problémy. Ak máte problémy napríklad s krčnou chrbticou, upozornite na to predajcu. Celkom určite nájdete taký matrac, ktorý bude vyhovovať Vaším požiadavkám a aj finančným možnostiam.
Matrace v akcii 1+1 zdarma a hneď sa Vám bude sladšie spať
Zdroj: mydecorative.com

Lacný matrac, či drahý matrac? To je otázka. Koľko v skutočnosti musíte minúť pri kúpe matracov?

V prvom rade musíme poznamenať, že kvalitný matrac je investíciou do zdravia, ktorá sa Vám niekoľkonásobne vráti. Poznáte ten pocit, keď sa dobre vyspíte. Hneď máte pocit, že je život krajší. Viete sa lepšie sústrediť, lepšie zvládate stres a aj s ľuďmi sa Vám akosi lepšie komunikuje. Naproti tomu, keď sa zle vyspíte viete, že je pred Vami blbý deň. Nemáte na nič náladu a jediné, čo chcete je ísť naspäť do postele dohnať spánkový deficit. Hovorí sa, že unavený človek zaspí všade a je to v podstate pravda. Ale ak sa raz vyspíte na kvalitnom matraci, nebudete už chcieť spať na ničom inom. Tiež som neverila, aký priepastný je rozdiel medzi spatím na vhodnom matraci a spatím na starých posteliach, ktoré zažili ešte minulý režim až kým som si to neotestovala na vlastnej koži. Preto sa pri kúpe matracov nerozhodujte len podľa ceny, ale hlavne podľa svojich potrieb a zdravotného stavu. Kvalitný spánok sa prejaví na Vašom výkone v práci, na Vašej pamäti, pri šoférovaní a na celkovej energii. Nebudete ospalí a celkovo sa Vám život výrazne zlepší.

Kam na nákupy? Do kamennej predajne, alebo je lepšie kupovať matrace online?


Dobrá otázka. Aj jedna, aj druhá varianta má svoje pozitíva, aj negatíva. Treba si len spísať jednotlivé pre a proti. V kamennom obchode si môžete matrace vyskúšať priamo na mieste. A takejto forme nakupovania sa ešte stále virtuálne obchody rovnať nemôžu. Kupovať matrac bez vyskúšania je ako kupovať parfém na slepo, len podľa popisu. Ani tie najvystížnejšie slová Vám nezaručia, že Vám matrac bude vyhovovať, ak si ho sami najskôr neotestujete. Ale na druhej strane, to, čo predvádzajú mnohí zákazníci v kamenných obchodoch sa ani skúšaním nedá nazvať. Zhruba 30 sekúnd ležia na matraci a potom zahlásia, že tento im vyhovuje a že ho berú. Pol minúty je žalostne málo času na to, aby ste vedeli posúdiť, či matrac, na ktorom ste práve ležali je ten pravý. 
Lacné matrace v akcii 1+1 zdarma
Zdroj: mattressoutletllc.com
Ťažko povedať, prečo ľudia v obchodoch testujú matrace práve týmto spôsobom. Je možné, že sa hanbia, alebo im príde ležanie v obchode, kde sa prechádzajú aj iní zákazníci hlúpe. Nech je tak, či onak, ledabolé pichnutie prstom do matracu nezodpovedá dôkladnému ohodnoteniu kvality. Hovorí sa, že na matraci by ste mali spať minimálne jednu noc a až ráno na druhý deň by ste vedeli posúdiť, či Vám matrac vyhovuje, alebo nie. Avšak, kde sa dá "požičať" matrac len na jednu noc na otestovanie? Veď to, že nikde. Alebo žeby predsa?

A tu prichádzajú na radu internetové predajne. Vo virtuálnom svete si nemôžete tovar pred kúpením vyskúšať, ohmatať, ovoňať, skrátka, zapojiť do nakupovania svojich päť zmyslov a musíte sa len spoliehať na recenzie, ktoré na e-shop a konkrétny produkt nájdete. Avšak výhoda virtutálneho nakupovania spočíva vo výrazne nižších cenách a často aj vo výhodnejších podmienkach. Virtuálne obchody sa snažia byť v prístupe k zákazníkovi kreatívne, preto ponúkajú rôzne výhody ako matrace v akcii 1+1 zadarmo, alebo možnosť vrátenia kúpeného matracu do dvoch týždňov, pričom ho môžete vymeniť za iný, alebo požiadať o vrátenie peňazí. Takýmto spôsobom si môžete vyskúšať bez rizika, či Vami vybraný matrac Vám skutočne vyhovuje aj ráno, keď sa zobudíte, nielen po pár minútach ležania v predajni.

Takisto veľkou výhodou internetových obchodov je ich flexibilita. Väčšina z nich sa snaží svojim zákazníkom vyjsť v ústrety. Preto mnohé internetové obchody s matracmi ponúkajú dopravu tovaru zadarmo (takže nebudete musieť zháňať veľké auto, ktorým by ste si matrace doviezli domov) a ak Váš vysnívaný matrac práve nemajú na sklade, po Vašej žiadosti nie je pre e-shop problém ho pre Vás doobjednať.

Matrace a ich vplyv na spánok


Hovoríte si, že matrac nemôže mať až tak veľký vplyv na spánok? Ale môže. Síce do rovnice, ako dobre sa vyspíte spadajú aj iné faktory, ako teplota v izbe, čerstvý vzduch a Váš celkový zdravotný stav, no matrac je zo všetkých činiteľov ten najdôležitejší. To preto, lebo poskytuje telu oporu a teoreticky by ste sa vďaka nemu nemali vôbec prehadzovať. Prehadzovanie sa totiž značí nepokojný spánok a je sprevádzané častým prebúdzaním, čo v konečnom dôsledku vyústi k únave, podráždenosti a bolestiam chrbtice. Ak máte kvalitný matrac, tomuto všetkému sa budete môcť vyhnúť.

Lacný matrac - dobrý matrac?


Nezáleží na tom, čo si kupujeme, auto, dovolenku, večeru, alebo spomínané matrace. Vždy chceme to najlepšie, najkvalitnejšie, najluxusnejšie, ale zároveň najlacnejšie. Nie vždy sa nám podarí natrafiť na výpredaje, kde by sme mohli využiť výrazné zľavy a dopriať si tak kvalitné matrace aj mimo nášho stanoveného rozpočtu. Ak túžite po kvalitných matracoch, ale nemáte peniaze na rozhadzovanie, nemusíte zúfať. Aj pre Vás sa nájde riešenie!
Matrace akcia 1+1 zadarmo
Zdroj: http://interiorfans.com


Matrace akcia 1+1 zadarmo


To je Vaša odpoveď. Nechceme teraz diskriminovať single ľudí, alebo samotárov, ale vo väčšine prípadov si ľudia kupujú matrace v pároch. Nemusia byť to byť práve manželia, dnes je moderné mať veľkú posteľ, aj keď práve nie ste vo vzťahu. Vďaka tejto skutočnosti a dopytu po kúpe dvoch matracov naraz predajcovia a výrobcovia odpovedajú jednoznačnou ponukou: lacné matrace 1+1 zadarmo. Kúpite si jeden matrac a druhý rovnaký dostanete zadarmo. Takýmto spôsobom môžete vybaviť matracmi nielen rodičovskú spáľnu, ale aj detskú, poprípade hosťovskú izbu. A pritom ušetríte nemalé peniaze.

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek matrac, dbajte v prvom rade na svoje zdravie a časom túto svoju investíciu rozhodne oceníte. Veď zdravý a kvalitný spánok je na nezaplatenie… a na všetko ostatné je tu predsa Master Card :)

44 komentárov:

  1. Anonymný20:36

    Dobry den, prosim Vas, kto ponuka tu akciu lacné matrace 1+1 zadarmo? Vdaka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Admin20:38

      Dobry den, staci sa len trochu "pohrabat" v googli :) Namatkovo vyberam tieto e-shopy
      http://www.zdravotne-matrace.sk/?gclid=CjgKEAjwq_qcBRDZ-PeZ7NGQiVwSJAATT7q21vyIDbSHBOUnbApGH-gqyg_Zwlc_-9iHMUUqi1yc8PD_BwE
      http://www.matrace-rosty.sk/akcia-matrace-1-1/
      http://www.raj-matracov.sk/35-akcia-matrace-1-plus-1
      http://www.najmatrace.sk/akcia/akcia-1-plus-1-zadarmo
      http://www.matrace-matex.sk/sk/eshop/matrace/matrace-11-zdarma-zlavy

      Odstrániť
    2. Matrace za akčné ceny - vyroba-matracov.sk‎13:22

      Vyberte si zo široké ponuky ideálný matrac pre vás. Akce 1+1

      www.vyroba-matracov.sk/

      Odstrániť
    3. Anonymný11:53

      Zdravim Vas, prosim dokedy plati ta akcia na matrace 1+1?

      Odstrániť
    4. Anonymný09:38

      Akcia tiež ešte stále prebieha aj vo vegasoch. Ja som kúpila kontrétnie tento http://www.matrace-vegas.sk/vegas-akcia-1-1-ortopedicky-tastickovy-matrac-flash-1092 v akcii 1+1

      Odstrániť
  2. Anonymný10:04

    Dobry den, prosim Vas su matrace IKEA kvalitne? Zvazujem, ze by som si ich kupil...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Admin10:07

      Dobry den. S matracmi znacky IKEA nemam zial osobnu skusenost, preto Vam neviem poradit, ci su kvalitne, alebo nie. V zasade by som sa vsak pri kupe matracov orientovala na znacky, ktorych predmetom podnikania su prave matrace a nie siroky sortiment, ako je to v pripade IKEI. Ale samozrejme, zalezi na tom, co je pre Vas prioritne. Ak mate zaujem hlavne o matrace IKEA, mozete si ich ponuku prezriet napriklad tu: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/categories/departments/bedroom/24823/

      Odstrániť
    2. Anonymný13:23

      Ja som s ikeackymi matracmi spokojna. neviem teda posudit, aky je rozdiel medzi nimi a napriklad zdravotnymi matracmi, ale dobre sa mi na nich spi :)

      Odstrániť
    3. Anonymný11:54

      Ak sa mam priznat, tiez mi viac vyhovuju tvrde matrace a pocula som aj, ze je zdravsie na takychto matracoch spat. Tak dneska skocim do Ikei si na nich troska polezat a uvidime, co z toho bude, chi chi :)

      Odstrániť
  3. Matrace 1+1 Akcie až -40% - Zdravotne-Matrace.sk‎13:21

    Všetky rozmery matracov dodáme do 5-10 dní. E-shop: Zadarmo doprava + darček.
    www.zdravotne-matrace.sk/
    ‎0948 506 079

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Akcia Matrace 1+1 - Matrace-rošty13:24

    Akcia 1+1 (matrac + matrac) Skvelá ponuka za super cenu . Široký výber matracov v akciovej ponuke.
    Kliknite na www.matrace-rosty.sk/akcia-matrace-1-1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný16:33

      Dobry den, prosim Vas, dokedy bude trvat akcia Matrace 1+1? A je to akcia platna na vsetky druhy matracov?

      Odstrániť
  5. Kvalitné matrace v AKCII - PreSpanok.sk‎06:14

    Veľký výber, vysoká kvalita, rýchle dodanie. Všetko pre kvalitný spánok!
    www.prespanok.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný09:39

    Ahojte, mate prosim niekto matrace materasso? Ako ste s nimi spokojni? Sluzia vam dobre?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný11:34

      Ahoj, ja som si matrace znacky Materrasso kupovala asi pred rokom aj nieco a poviem ti, ze nemozem byt spokojnejsia. Perfektne sa mi na nich spi, prestala ma boliet chrbtica, no skratka jedna basen :)

      Odstrániť
    2. Anonymný16:18

      Vazne? To je SKVELE! a aky model matracu si si kupila, ak sa smiem spytat?

      Odstrániť
    3. Anonymný20:25

      Ufff, aky matrac? To si uz nepamatam, ale je pruzinovy a s aloe vera potahom :) Proste rozpravka! :)

      Odstrániť
    4. Anonymný13:34

      Ja som matrac Materrasso kupovala pre malu a vzdy si pochvalovala spanok. Ma 12 rokov, takze ma normalnu "dospelacku" postel. Raz bola na skolskom vylete a manzel mal zapchate nosne dutiny, takze strasne chrapal, preto som sa prestahoval na noc do detskej a nemohla som uverit, co za jednu noc s mojim chrbatom ten matrac spravil. Kto nevyskusa, nevie, aky rozdiel matrac spravi. Hned sme si potom s manzelom objednali matrace Materasso aj pre seba :)

      Odstrániť
    5. Anonymný16:07

      Tiez odporucam matrace Materasso. Ludia v tomto eshope su hrozne mili a zlati a ochotni pomoct. Objednaval som si matrac Materasso z kolekcie SWISS http://www.matracentrum.sk/zdravotne-matrace-avento2/91-swiss-wave.html
      Poviem Vam, ze nikdy sa mi nespalo lepsie!

      Odstrániť
    6. Anonymný19:19

      Matrace Materasso sme kupili pre celu rodinu, cize na manzelsku postel a pre nase dve dcerky. Ten spanok pred a po je neporovnatelny. Nebojte sa investovat do kvality a hlavne do svojho zdravia!

      Odstrániť
  7. lola08:45

    Ahojte, nejake skusenosti s matracmi Dormeo?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný16:12

      Ja som si kupila matrace Dormeo pred dvomi rokmi a zatial velka spokojnost. Aj ked neviem to samozrejme porovnavat s inymi matracmi, lebo toto je prvy kvalitny, co mam. Ak vsak teraz spim na hotely napriklad, kde su zle matrace a postel vrzga, tak to na chrbtici na druhy den okamzite citim. Cestne slovo!

      Odstrániť
    2. lola16:19

      Dakujem pekne za reakciu a prosim vies aj aky model matracu Dormeo mas? popripade, keby si mi vedela odporucit aj obchod, kde si kupovala, ak si bola s nimi spokojna..

      Odstrániť
    3. lola16:32

      Haha, na ten isty som pozerala aj ja :D Dakujem za tvoju skusenost, velmi mi to pomohlo pri rozhodovani :)

      Odstrániť
    4. Anonymný15:41

      Tiez som si kupovala minulu zimu Dormeo matrac a som s nim velmi spokojna. Chcela som povodne Materasso, ale bolo to akosi mimo nas financny zaber :) Ked pridem domov z robotky, pozriem sa ti na model, ktory mame, ked chces :)

      Odstrániť
    5. lola19:14

      Dakujem, keby si bola taka zlata :)

      Odstrániť
    6. lola07:05

      Dakujem pekne za odpoved :) Tak velmi sa tesim, ze Dormeo ma spokojnych zakaznikov :) Dneska s manzelom spravime finalny vyber a potom Vam dam vediet, ze pre ktore sme sa rozhodli :)

      Odstrániť
  8. Anonymný11:52

    Caute, ktore matrace su najkvalitnejsie a kde sa daju kupit najlacnejsie? Mate nejake tipy na dobre vypredaje?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný16:24

      To sa neda povedat...kazdy clovek ma ine potreby a preto kazdemu vyhovuje iny matrac. Ja mam napriklad rad pruzinove matrace a moja manzelka zase miluje matrace s pamatovou penou. Ked ma spat na mojej strane postele neznasa to, vravi, ze je to na nu moc tvrde :) Nie je nic nezvycajne, ked manzelia maju obaja ine matrace. Takze nikto ti nepovie, ktore matrace su najlacnejsie a najkvalitnejsie. Poradim ti, aby si najskor sa poobzeral/a po znacke, ktora by splnala tvoje predstavy a plus, ktora je vramci tvojho financneho rozpoctu. A ked taku najdes, tak si kup matrac cez certifikovany e-shop. Tak to vychadza najlacnejsie...

      Odstrániť
    2. Sisi07:11

      Suhlasim s komentarom vyssie. Ak budes kupovat matrace, je jasne, ze musis pozerat na svoje financne moznosti, lebo penazenka nepusti, ale na druhej strane zdravie mame len jedno. Neviem, kolko mas rokov, ale od isteho veku ta zacne trapit chrbtica a to sa ti kvalitny matrac zide. Neboj sa investovat do matracu aj par stoviek eur.

      Odstrániť
  9. Anonymný07:51

    Prosim vas, neviete mi poradit, ktore matrace na slovensku su najkvalitnejsie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný16:31

      Medzi naj znacky rozhodne patria MATERASSO a DORMEO, ako sa tu viackrat spominalo

      Odstrániť
    2. Anonymný10:46

      určite skúste popozerať aj http://www.matrace-vegas.sk/ tam vám určite poradia ,a tuším tam je aj tá akcia 1+1

      Odstrániť
  10. Matrace 90x200 RELAXPUR®‎15:40

    Matrace z HR peny - doprava zdarma.
    Kvalitný matrac 90x200x14cm - 70€.
    www.matrace-relaxpur.sk/‎

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Brano07:07

      Prosim, mate niekto skusenost s tymito matracmi relaxpur?

      Odstrániť
    2. Anonymný08:20

      Pokial viem, tak su to matrace slovenskej vyroby, ale osobnu skusenost s nimi nemam, takze netusim, akej kvalitky su...

      Odstrániť
  11. Matrace v akcii‎18:29

    zľavy až 50% doprava zadarmo
    všetky matrace skladom
    www.matrace-vankuse.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Matrace 1+1 zdarma - Najširší výber za najnižšie ceny‎18:50

    Teraz v zľave -50%. Poštovné zdarma
    Klikajte na www.emi.sk/Matrace

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Matrace 1+1 zadarmo‎18:51

    Vlastná výroba, akcia 1+1 zadarmo.
    Doprava po SR zadarmo.

    www.postele.sk/matrace/1+1/zadarmo‎

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Koso08:55

    Caute, caka ma vyber matracov na postele, tak mi prosim napiste svoje skusenosti, ake matrace su podla vas najlepsie, znacka/druh/cena. Ktore by ste mi odporucili?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný13:47

      Kazdy clovek ti povie nieco ine, lebo kazdy ma uplne ine kriteria na to, co je podla neho dobry matrac. To je akokeby si sa niekoho spytal, aky je podla nich najlepsi film, alebo najlepsia hudobna skupina. Dolezite je, aby matrac vyhovoval tebe a tvojmu zdravotnemu stavu.

      Odstrániť
  15. Anonymný13:28

    Aky slovensky eshop predava najlacnejsie matrace?

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vy čo ste si teraz kúpili od vegas ortopedicky tastickový flash, ako ste spokojný? nie je príliš makký?

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Poprosím info, tí čo ste si teraz kúpili ortopedický tastickový flash od vegas, ako ste spokojný? nie je priliš makký? dik

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)