Vírivky JACUZZI® - Luxusný Relax vo Vírivých Vaniach pre Každého

O tom, že vírivky majú blahodárny vplyv na zdravie niet vôbec pochýb. Predstavte si, že si do teplej vody plnej vírivých prúdov rozličnej intenzity ponoríte telo a necháte si premasírovať stuhnuté svaly. Aaaaach, to je pocit, však? Ak si kúpite vírivku, doprajete si nielen komfort, relax a úplne nový životný štýl, ale robíte aj niečo výnimočné pre svoje zdravie. Ak zvažujete, že by ste si kúpili vírivku do svojej domácnosti, je jasné, že prvé, čo ovplyvňuje rozhodovací proces je cena. Kvalitné vírivky nie sú lacnou záležitosťou a keď ľudia v prvých momentoch zistia, že ich cena sa pohybuje rádovo v tisíckach eur, potom sa netreba čudovať, že takpovediac okamžite začnú vyhľadávať kompromis a tým sú nafukovacie vírivky, ktoré sú nielenže lacnejšie, ale sú aj prenosné. Nech sa už rozhodnete pre akýkoľvek druh vírivky a akúkoľvek značku, stále platí, že synonymom pre to najlepšie z najlepšieho v tejto oblasti sú práve vírivky JACUZZI®.

Niečo málo z histórie víriviek

Neviem ako Vás, ale mňa vždy fascinuje úplny začiatok fenoménov. To, ako niečo vznikalo. Na úvode je vždy len myšlienka tvorcu, ktorá potom inšpiruje milióny ľudí. Vírivka bola na tom podobne. Predchodca vírivky nevyzeral rovnako, ako sme na neho zvyknutí dnes. Išlo v podstate o hydromasážny agregát a jeho autorom bol (neprekvapivo) Roy Jacuzzi, ktorý ho zostrojil v roku 1956. Roy Jacuzzi tento prístroj zostrojil pre jedno zo svojich detí, ktoré trpelo ochorením svalov a dúfal, že by mu masáž svalov prúdom vody mohla pomôcť pri rehabilitácii. Od tohto momentu bol už len malý krok k tomu, aby sa predchodca vírivky stal hitom v nemocniciach a rehabilitačných zariadeniach, potom aj v kúpeľoch a nakoniec v domácnostiach. Zvyšok je, ako sa hovorí, už história. Prvý vírivý bazén s ohrevom vody a filtračným okruhom bol zostrojený v roku 1970.

Kráľ medzi vírivkami, vírivka JACUZZI®

Keď pán Jacuzzi rostrojil prvý prototyp vírivky, určite netušil, aký fenomén tým rozpúta. Každopádne, víriviek je dnes nespočetne veľa a vybrať si môžete z množstva modelov a značiek, JACUZZI® stále patrí na vrchol. Meno tejto značky je takým pojmom, že ak niekto je majiteľom JACUZZI®, nepovie Vám, že má vírivku. Povie, že má JACUZZI® a každému je hneď jasné, že tento človek si potrpí na kvalitu. Táto značka, to nie sú len tak obyčajné vírivky. Je to profesionálny nástroj na rehabilitáciu, relaxáciu a regeneráciu celého tela. Vírivky ponúkajú množstvo modelov, z ktorých každý má svoju osobnosť a svoje prednosti. Vyznačujú sa nadštandardnou kvalitou a krásnym estetickým prevedením. Tomu však zodpovedá aj cena, ktorá nepatrí k práve najnižším. Ak teda máte v pláne kúpiť si vírivku JACUZZI®, pripravte si minimálne niekoľko tisíc eur. Koľko? To záleží od Vami vybraného modelu a doplnkov, ktoré k nim zvolíte. Čím luxusnejší a komplexnejší model si vyberiete, tým bude cena logicky vyššia.
Vírivky JACUZZI® - Luxusný Relax vo Vírivých Vaniach pre Každého
Zdroj: plumbersurplus.com

Hydramasáž vo vírivke

Ak sa obzeráte po vírivých bazénoch, potom budete všade narážať na slovko "hydromasáž". Čo toto slovo znamená? Ak ste tipovali masáž vodou, tipovali ste správne :) Voda sama o sebe má výrazný terapeutický účinok a keď ju spojíme s masážou, dostanete doslova terapeuticko/relaxačnú bombu! Hydromasáž rozprudzuje krvný obeh, ostraňuje stres, masíruje svaly a tým znižuje svalové napätie, ktoré zažívame denno denne všetci. A pociťujete stuhnuté svaly na ramenách, chrbte, krížoch, alebo nohách, potom ste na hydromasáž ideálnym kandidátom.
Vírivky v zásade obsahujú dva druhy dýz - vodné a vzduchové. Vzduchové vypúšťajú vzduchové bubliny, ktoré vytvárajú prúdenie na hladine vody a tieto vibrácie sa účinne prenášajú do celého tela. Vodné dýzy zase vytvárajú vodné prúdy rozličnej intenzity, ktoré dôkladne premasírujú celé telo od jemnej masáže, až po akupresúrnu masáž, ktorá sa sústredí na konkrétny bod.
A keď k tomu všetkému pridáme príjemne teplú vodu s teplotou 37 stupňami Celzia a relaxačnú hudbu, máte o intenzívny zážitok postarané. Ak sa Vám samotná hydromasáž máli, vírivky bývajú obohatené už o rozličné vychytávky. Kombinujú sa s aromaterapiou a chromoterapiou - čiže liečenie vôňou a farbami. Do kúpeľa si môžete pridať rozličné vonné esenciálne oleje a taktiež si pobyt vo vírivke môžete ozvláštniť podvodnými farebnými reflektormi, ktoré zafarbia vodu štyrmi základnými odtieňmi - žltou farbou, červenou, modrou a zelenou, pričom každá z nich má iný terapeutický účinok.

Chcem si kúpiť vírivku - na čo si mám dať pri výbere pozor?

Ak ste už na 100% presvedčený, že vírivka sa stane ďalším nepostrádateľným členom Vašej rodiny, potom pri jej výbere a nákupe dbajte na pár zásad. V prvom rade si zvážte, pre koľko osôb vírivku kupujete. Budete ju používať v rodine a kruhu priateľov všetci naraz, alebo sa rozdelíte na skupinky? Pobyt vo vírivke je nepochybne spojený aj s rozhovormi s priateľmi, preto je dôležité sa vopred rozhodnúť, koľko osôb bude vírivku využívať. Aby sa potom nestalo, že si kúpite zbytočne veľkú, alebo naopak príliš malú vírivku. Ďalej si premyslite, kam vírivku umiestníte. Chcete ju mať na terase s výhľadom na vysvietené mesto? Alebo naopak uprednostňujete pobyt v interiéri? Ak chcete mať vírivku vo vnútri, budete musieť trochu pošpekulovať nad logistikou, ako ju dostanete dovnútra, nakoľko vírivky sa dodávajú vcelku a nie ako puzzle skladačka. No a posledná zásada je mať naštudovanú technológiu Vami vybraného modelu vírivky a typ hydromasáže.
Účinky vírivky na ľudské zdravie sú nepopierateľné. Ak Vás nebaví byť neustále odkázaný na hotelové služby, wellness a spa a chcete si vychutnať pobyt vo vírivke v pohodlí Vášho domova, potom Vás čakajú dlhé hodiny študovania jednotlivých modelov víriviek, pretože kúpa vírivého bazenu do domácnosti je obrovská investícia. Nielen po finančnej, ale aj po zdravotnej stránke. Tak sa uistite, že si vyberiete správne.

13 komentárov:

  1. Nafukovacie vírivé vane - fitmasaz.sk‎16:37

    Najvýhodnejšie od dovozcu Garantovaná BellGym kvalita
    Viac info na: www.fitmasaz.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nafukovacie vírivky - Mountfield.sk‎21:41

    www.mountfield.sk/nafukovacie-virivky‎
    Široký výber nafukovacích víriviek. Nakúpte v zľave až -46 %!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Originál vírivky Jacuzzi‎22:14

    www.hottubshop.sk/Virivky‎
    02/446 444 14
    od hlavného importéra na Slovensku.
    Navštívte náš showroom - 500m2.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vírivky od 3990€ - virive-bazeny.sk‎22:15

    Exkluzívne vírivky za skvelé ceny práve teraz! Aj na splátky.
    Navštívte nás na www.virive-bazeny.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Petra13:22

    Ahojte, chcela by som si kupit virivku, kolko penazi do nej musim investovat? Paci sa mi jej terapeuticke vyuzitie, tak chcem vediet, aka suma ma minimalne caka...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Len Teraz Jacuzzy v Akcií - virivavana.sk‎13:49

    www.virivavana.sk/‎

    Telefón: 0948 887 981
    Vírivky s 30-50% Zľavou a s Darčekom + Zdarma Doprava, Zapojenie Na Celom Území SR

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Viac, ako vírivka13:50

    Kliknite si na www.mybath.sk/‎
    Objavte výhody našich víriviek
    v sieti kúpelňových štúdií mybath

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný11:26

    Ja s virivkami po technickej stranke velku skusenost nemam, ale musim povedat, ze zboznujem sedenie vo virivej vani. Ak som v hoteli, kde ju maju, na nic necakam a idem do virivky :) Keby som mala peniaze navyse, tak si ju kupim aj domov

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vírivky teraz v akcií - Už od 2999.- - virivavana.sk‎09:54

    www.virivavana.sk/‎
    0948 887 981
    € + Doprava a Zapojenie Zdarma na Celom Území SR + darček

    Vírivky Delux
    Plavecky a masážny bazén
    Zážitkové kúpele
    Masážne bazény Prémium

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vírivky GardenSPA‎09:55

    www.gardenspa.sk/‎
    Vírivky, ktoré si zamilujete. Teraz
    za znížené ceny. Stačí len vybrať.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hydromasážne vane09:55

    www.molimpex.sk/‎
    Najnižšie ceny na trhu
    Doprava zadarmo, aj na splátky

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Lacné Vírivky‎09:55

    www.nafukovaciavirivka.sk/‎
    Pri kúpe bezúdržbovej terasy spolu
    s vírivkou získate zľavu až 20%!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Luxusná Vaňa len za 999 €‎09:57

    www.globalsun.sk/vane‎
    Preskená hydromasážna vaňa.
    Priamo od výrobcu. Doprava zdarma!

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)