Nafukovacie Vírivky Vám Poskytnú Relax Kdekoľvek

Vírivky budú asi vždy symbolom luxusu a možno tak trochu nedostupného sna o dokonalom relaxe. Počuli ste však už o nafukovacích vírivkách?


Vírivé bazény - zábava, relaxácia, zdravie

Vírivé bazény vám ľahko pomôžu sa cítiť oveľa lepšie. Vlastne budete mať priamo vo svojom dome vodný kúpeľ s mnohými blahodarnými účinkami. Stačí sa uvelebiť vo vírivke a problémy sú zrazu minulosťou. Vďaka kúpeľu vo vírivom bazéne uľavíte unaveným kĺbom a svalom. Vírivý bazén je tiež miestom, kde dôjde k pomoci od mnohých zdravotných ťažkostí. Pobyt vo vírivke pomôže osobám s nedostatočným spánkom, s cukrovkou alebo s artritídou. Horúci kúpeľ vo vírivom bazéne je to najlepšie pre rozcvičenie stuhnutých a ťažko pohyblivých kĺbov a svalov. Zvýši sa krvný obeh vďaka rozširovaniu ciev v teplej vode. Zníži sa vám nielen krvný tlak, ale tiež sa zmierni úzkosť, opuchy alebo bolesti pri artritíde. Doprajte si pravidelne kúpeľ vo vírivke a uvidíte, ako sa vám bude pokojne spať. Vírivý bazén je miestom, kde budú pôsobiť vztlak, teplo a masáž spoločne tak, aby ste mali zo svojho pobytu vo vírivke čo najväčší úžitok.
archiexpo.com

Nafukovacie vírivky sú ideálne do každej domácnosti. Každá vírivka vám dopraje neopakovateľný pocit pokoja a relaxácie, uvoľní natiahnuté svaly a dovolí vám odpočinúť si po náročnom dni. V našej ponuke nájdete nafukovacie vírivky, ktoré sa dajú použiť aj ako vírivky vonkajšie. Vďaka jednoduchej inštalácii je všetko pripravené maximálne do 10 minút. Vybrať si potom môžete z veľkého množstva modelov, kam sa vojde pokojne celá rodina alebo osadenstvo vašej záhradnej party.

Vírivé bazény a ich funkčnosť


Vírivé bazény majú trysky, schopné masírovať vaše telo. Hlavne sa jedná o krk, chrbtica, kĺby a chodidlá. Pohyb vody môže byť pulzačný alebo rotačný. Len sa dostanete do vírivky a ihneď spoznáte, aký to je úžasný pocit sa ocitnúť v horúcej vode, nechať sa nadnášať a zároveň masírovať. Vírivý bazén s vyhrievaním je malého rozmeru a má vstavaný ohrev a vlastné cirkulačný a filtračný systém. Súčasťou vírivky je elektronický ovládací systém, zaisťujúci pravidelné filtrovanie a konštantnú teplotu vody.

Kam umiestniť nafukovacie vírivky

Nafukovacie vírivky nie sú miestom len pre jedného človeka, ale pokojne ich môžete využiť na relaxačný večierok s priateľmi alebo s vašou polovičkou. Počas relaxácie vo vírivke si môžete rozprávať a preberať rôzne uhly pohľadu na svet okolo vás a na životné príhody. Pre využitie viac osobami sa odporúča zaobstarať vírivý bazén pre dve osoby alebo vírivky pre viac osôb. Na okraj vírivky si ľahko odložíte nápoje, občerstvenie alebo iné veci pre zábavu. Nafukovacie vírivky sa dajú ľahko ovládať. A čo je na nich najlepšie? Hodia sa pre umiestnenie v interiéri alebo exteriéri. Klasické vírivky okrem vysokej ceny majú jednu nevýhodu – sú dosť robustné a teda nemotorné, takže ich rozhodne nemôžete umiestniť kam sa Vám zapáči. Vírivé nafukovacie bazény majú výhodu, že sa dajú využívať celoročne - v každom ročnom období. Nafukovacie vírivky odolávajú teplotným výkyvom a nepriaznivému klímy.

Ani v exteriéri nie je inštalácia vírivky nijako náročná. Pre nafukovacie vírivé bazény a iné vírivky budete potrebovať vodorovný, pevný a hladký povrch. Možno využiť drevenú podlahu, podklad z dreva, z betónu, terasu atď. Ďalej je nutné mať prívod elektrickej energie s vyhovujúcim istením. Nafukovací vírivý bazén potrebuje tiež vhodné miesto, odkiaľ budete mať pekný výhľad a zároveň vás nebudú pozorovať susedia či ľudia z ulice.


Druhy vírivých bazénov

Vírivé nafukovacie bazény s vyhrievaním zoženiete v niekoľkých druhoch a tiež v odlišných cenových reláciách. Luxusné vírivky presahujú aj sumy niekoľkých tisíc eur, čo si iste nemôže dovoliť každý. Vírivé bazény v akcii vám pomôžu získať kvalitné vírivky za výhodnejšie ceny. K lepšej orientácii vo vírivých bazénoch vám pomôžu nielen informácie k rôznym modelom, ale porovnávať môžete aj podľa vzhľadu fotografie vírivých bazénov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Share

Juhúú, páčil sa Vám článok? Potom ho zdieľajte so svojimi priateľmi :)